Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto jest zdrowy ?

czy wszyscy tak się czują ?

Polecane posty

Gość kto jest zdrowy ?

Słabo,zawroty głowy mdłości brak energii senność apatia,brak apetytu,biegunki lub wymioty,niewiadome bóle... itd Czy coś jest w powietrzu ? Każdy prawie kogo znam ma takie objawy ja sama też tak mam co jest ?

Gość Mysza1234
pogoda . zmiana cisnienia

Gość czerwona_porzeczka
Ja jestem zdrowa.

Gość kocham witkaca
przez neta to ciężko diagnozować- może być tarczyca, może być brak magnezu, może być ciąża, może być coś poważniejszego. idź do lekarza.

Gość aksamitnapoduszka-,
Ja jestem słaba i potrzebuje dwa razy tyle snu co moja 1,5roczna córka,ona teraz śpi ale ja gotuje obiad,jednak jak mąż wróci i w domu wszystko już będzie porobione a dziecko wstanie i zje obiadek to ja zrobię zjazd na bazę i zobaczymy się dopiero jutro-eh mam nadzieje że to realny pomysł,bo mam dość-czuje się słaba i mogłabym spać 24h 7dni w tyg.

ja mam zupełnie inaczej wrencz ! 🖐️ otusz... czuje wiosne w powieczu ! ;) radość siłe tylko mam dusznosci i kaszel ale to chyba kwestia tego że chodze z mokrymi włosyma :classic_cool:

Gość balbinaaaa, czo robisz?
jakijsik wirus cię dopadł.

Gość iiiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiii
Ja chyba dostałam choroby psychicznej przez głupich debili, ale nie dadzą rady mi. Jednak powiem wam ratuje mnie jedynie 1 rzecz - no może więcej, ale nie dali się pradziadkowie i rodzice matki i tak tylko coś mi się należy. Za dokumenty w urzędach i tyle. Bo np. czemu nikt nie powiedział rodzicom matki, że ona co 5 minut zmienia imię i nazwisko? Czy to jest normalne? Wiecie nie dali się. Może by się nie powiesili.Szurnięta była - do sądu pójdą. Skąd oni mieli wiedzieć, że ona raz nazywała się tak, raz siak, raz owak. NIkomu się nie dadzą powiem wam. A moi pradziadkowie też bo nikt nie uszanował pracy pradziadka. Przez to mogę być. Nawet w tym domu. Reszta ludzi tu to złodzieje i zera. Nie dali się. Jak można komuś cos takiego zrobić. A ta iwonka Blythe czy Szulc to wiecie - ona i owszem ma te studia, ale miałaby rację gdyby sobie na mnie zapłaciła. Ja tez się dowiem. Ano dobrze, ale ja całej rodziny w pień nie wyrżnęłam wiecie i teraz niech sobie otworzy te perfumy i niech ma tę hurtownię perfum bo nie jest to zły pomysł tylko wiecie - niech mi nikt nie mówi, że tam warto jechać na Zachód bez wymordowania rodziny w Polsce. Tak się czuję i tyle. :( A wy jak sie czujecie? :( JAK KRETYNKA. Że rodzina coś znaczy. A ci tu wiecie - jak oni sobie to wyobrażają? No jak? CAŁE ŻYCIE zyją sobie rodziną królewską a to jest JEDEN WYBUCH. No przecież to jest przerażające i tyle. PRZERAŻAJĄCE. Czy wy rozumiecie to słowo? I tyle. I powiem wam pradziadków szanuję bo to jest ICH DOM. Ich - nie moich rodziców. Ich nie chcą widzieć. I patrzcie - co są warte wszystkie szkoły wiecie jak całe życie idzie za mną Z MATKI tylko książeczka jej i moja o tym, gdzie pracował pradziadek u Niemca i tyle. Miał mieć coś swojego i owszem. Jak rodzice przybrani matki. Ale jednak i on i oni mogą pracować w ogrodnictwie - mimo zwolnienia dyscyplinarnego i wiecie - wiedzieliby o 10 nazwiskach matki to by się do niej wybrali - czy ty babo jesteś normalna? A tak? Wzięli i się powiesili za 10 nazwisk matki i tyle :( To tak jakby ja poszła do urzędu? to jeszcze norma - po prostu co szkoła to w dziennik wpisuję se np. Faustyna Mengele albo np. Genowefa Pigwa lub Klara Szulc i takie coś to jest i oni się w sumie za takie coś powiesili. Rozumiecie to? Za takie coś dostali zwolnienie dyscyplinarne. A w tej szkole to to zwolnienie dostała Faustyna Smith wiecie. Rozumiecie to? Idżcie sobie do sądu i sobie to odkręćcie teraz - kto dostał to zwolnienie dyscyplinarne i za co i tyle :( I tyle wam napiszę i tyle wy dla mnie znaczycie. Pozostaje po mnie las. Tak z rodowodu i to wszystko. Ja w ogóle o las nie stoję i tyle. Ale ładny las po mnie zostaje. Nie . Brzydki i tyle. Jak noc. Po mnie pozostaje Skarbek i wypadek na 100 głów odciętych na kopalni. Taki wybuch na kopalni po mnie zostaje i fru i tyle :( Taka jestem wiecie. I co mi wszyscy zrobią i już. :(

I widzicie zostaje po mnie ksiązeczka matki - niech sobie z nią robią co chcą. I TYLKO TAK mają matkę i z moich PRAdziadów - z dziadka tyle ile. Miał nie przesadzać z tą Nową Zelandią. On miał wrócić do Anglii po wojnie. I mieli sie umówić - no to np babcia pojedzie do Anglii z dzieckiem i np. pradziadkowie tu - dziadek np. na wojnę i po wojnie JAK DOŻYJE to do babci do Anglii. Ale cóz... oni wszyscy liczyli na księcia, który był jak snop siana głupi - tylko tyle co z rodziny bo np. by się nimi urządził i tyle. A tak zrobiła nienawiść się i tyle i koniec. I mieli mu konta trzymać i by tak nie skończył jak skończył a tak i on skończył marnie i oni. A ten mój ojciec to nie ma do gadania nic bo lekarzem nie jest i miał sobie na swoje ze studiów iść i ani dziadek go nie chce bo ja dla dziadka mogę być i dla pradziadka też wiecie, a ci rodzice to niech wezmą i sami się powieszą i już. A na uczelni to wam powiem było tak - bo ta koleżanka co się zabiła w 2 ciąży biedaczka choć tyle ile - ktoś powie głupia pizda - no dobrze ale ona teraz nie wiem CZY WIEDZIAŁA czy NIE WIEDZIAŁA, że na katedrze jest jedna co powiesiła rodziców swoich wiecie. Ona mi powiedziała, że rodzice nie żyją. I wyobraźcie sobie ja tego promotora skreśliłam bo on ją postawił wyżej ode mnie - matkę dziecka z pracą stała. No człowieku ULITUJ SIĘ - daj mi ten tytuł, pracę stałą z tego będę mieć Z TYTUŁU wiecie - roślina, zwierzę było był rok 2004. I wyobraźcie sobie - no 2003 - na 3 roku doktoratu I dziecko miała. W 2004 wróciła - Jezu Chryste myślałam - po co ty kobieto wróciłaś - zajmij się tym dzieckiem , przewód masz otwarty i tak ci nie da pracy tu NO CHYBA ŻEBY i wiecie przez to byłam cicho. No i WYOBRAŻCIE sobie, że ona zaszła 2 raz , w tej ciąży sie powiesiła i powiesiła rodziców swoich. Żeby nic nie było na mnie bo tam była jedna - to wiem z powieszonymi rodzicami. I to wiem. I gdybym to wiedziała 11 lat temu - to zbieram dupę i zaraz idę w szkołe i pracę do dziś mam, a tak? I tyle. Kara boska za ojca się dowiem. Toteż kontakt zrywam - matka, babcia i koniec. I pradziadkowie tu i dziadek i rodzice matki i jeszcze ktoś ale nie napiszę i tyle. No wiecie tyle ile. Matka nie w Anglii, babcia nie w Anglii. Reszta chyba w Anglii choć wali mnie to i tyle. Mnie starczyło średnie ogrodnicze i pieniądze matki na swoje ogrodnictwo. Ja byłam za pradziadkiem i tyle tym bardziej że ojciec sie tu nie przedstawił, a jego ojciec wiecie widział Skarbka i za to, że poszedł na budowę zamiast wyżej na kopalnię bo CHYBA tego nie rozumiał wiecie to go Bóg można powiedzieć tak urządził, że szkoda słów. A ten ojciec dobra - młody był, ale ja jestem sierotą od dziecka I W DOMU WARIATÓW jak dla mnie od dziecka - na niego nikt sie nie robił królową Boną , doktorem Mengele i królową Boną. Kościół za nim latał, babcia była dobrą kobietą - tam sobie pieprzyła co popadnie ale nic mu nie zrobiła. Że dziadek się pochorował to nie moja wina - tym bardziej na medycynę se miał iść. Cygani mnie całe życie. Jedynie, że mi matmę liczył i to wszystko. I tak mi cała kasa pasuje i tyle. I teraz mogę się podpisać Włodzimiera Lenina, żeby nie tak słabo Władysława Jagiełło. Bo co z tą Rosją? To samo co z Chinami i Indiami? Na pewno nie takie coś i już :( Na Stalina był Hitler chyba czy odwrotnie i już :(

Wiecie jak mi pieniędzy nie dadzą - ile chca bo nic nie mam - to całe wydawcnitwa jezykowe im niszczę bo powinny być kredyty na wschód z ICH BANKÓW, a co jest? Język? Niech sie wypchają. Po co to komu bez pieniędzy. Ja bo sie uczyłam bo studia zdemolowali jak w tej wizji bo Kościół jest PLANETĄ jakbyście chcieli wiedzieć i tyle. No to też tego nie wiedziałam i tyle. I do mnie tylko matka i babcia się przyznały i NIKT WIĘCEJ i tyle :( I to zrozumcie, ale jest tam 5 innych osób. Profesor się jeden przyznał i tyle mnie to obchodzi i koniec. Co te pomidory wiecie w maju czy kiedy tam byłam. Bo to tez taki profesor chyba bez grosza umarł jak ten ojciec tego brata i tyle. A on? Bo tak kiecki miałam takie tanie Z AFRYKI jakby - takie wzory - zebra i takie koła wiecie ciemne afrykańskie - to żeby nie stał o Afryke tylko o Rosję i MATKĘ POLKĘ swą to go pomalowałam - jednego i drugiego, żeby nie było, że matkę przeze mnie utracili i tyle. A jak chcą o Afrykę stać to ich sprawa jest. Pani Poniatowska przepadła przez zombi z krzyżem ze... no nie Smoleńska ale coś w tym sensie starej Kevina. Ja ani tyle wiary się dowiem. Jak ja lecę? Mają nad czym myśleć - pieniądze mi pasują z grobu... Indian w USA sie dowiem tak mi dadzą. No to świnie - ich sprawa mnie to obchodzi to są pieniądze matki i myślą że wykończą mnie mieszkaniem po matce. No ... już ja tam wiem co to za mieszkanie. CO TO ZA MIESZKANIE , że nie ma po nim Londynu żadna brygidka i tyle? Co to za mieszkanie może być. Moja matka ma tam znajomych , że nie to mieszkanie moi drodzy a wy jak chcecie to sobie tam zamieszkajcie i już. I żyjcie dobrze - choć aby za to mieszkanie powinni zwrócić - do niczego sie nie poczuwają. Bo NA LOGIKĘ ona powinna się w parku na drzewie jak ptak powiesić jak wielkie ptaszysko indiańskie, a ona powiesiła sie w tym mieszkaniu. No to co to za mieszkanie Matko Święta i tyle :( Od matki prezent dostała - dosłownie. No wiecie coś w tym sensie. No na pewno :(

Wiecie gdyby ten brat zmienił kolejność - tylko tyle i nade mną myślałby czy juz miałam w Polsce swój pierwszy raz w podstawówce, a gwałcił panią Poniatowską za ojca dyrektora banku to JESZCZE BY SIE GO DAŁO ZROZUMIEĆ bo w Holandii pierwszy raz w podstawówce, a w Polsce? I na przyklad list do mnie - bo co umieją sieroty? Tyle i sie okraść oraz sponiewierać - tak jak siostry me - jeszcze się powiesić. Może przez to nie wiedziałam wiecie że jestem sierotą i tyle. I fru i koniec :( I tyle. I co? Zostaje PO MNIE??? w Anglii ksiązeczka mojej matki -no to ani chmury niewiedzy ani książeczki matki ani grobu ani brygidek na stała, ani babci ani ojca no chyba wam wali na łeb - jedyne co w życiu wiem to pytanie w szkole literka czy cyferka - ANI GARNKÓW ani prawa do stałej pracy z urzędu ani obywatelstwa ani kredytu. Niczego. Wycieczki? Gdzie i tyle. Jedna z sensem - do Brukseli. Ograć Rzym w 2000 roku, ze bez sensu. On by miał sens ale tylko w 1 sposób, a tak bez sensu. Choć też się tym ratowałam, ale sensu to nie miało. I tak się czuję - bez sensu i już :( A Niemcy i Holandię niszczę zawodem i nie po mnie tam. Nie ten zawód - Anglia to nie wspomnę. Kasa się należy i koniec. Od matki za jej niewydaną książeczkę bo wydali by jej i moze by pisała z tej Chmury niewiedzy, a tak? I za to jej nie wyspowiadali bo jednak powinni. Ze nie chciała pisać PO ANGIELSKU o Chmurze niewiedzy i uczyć ich angielskiego. No to wiecie bez sensu oni coś z niej a ona? Przynajmniej mieli jej powiedzieć no to za rok dwa mieszkanie, a tak? Co byście zrobili na jej miejscu? A wiecie co to jest ta Chmura Niewiedzy? Jedna polewka w ANglii. Chmura niewiedzy i z tego zrobili kościołł anglikański i tyle :(