Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boijaca sie boluu

znieczulenie zewnatrzoponowe w ciazy tylko na zyczenie? ile kosztuje?

Polecane posty

Gość boijaca sie boluu

moze ktoras z mam korzystala z takiego znieczulenia, czy jest dostepne w kazdym szpitalu, czy trezba sie wczesniej dowiedziec no i ile kosztuje? aaa i najwazniejsze, czy faktycznie takie komfortowe? pozdrawiam

Gość wrrramp
wiem tyle że teoretycznie na życzenie w praktyce róznie no i nie każdy lekarz umie to dobrze zrobić a po źle wykonanym migreny i bóle kręgosłupa masz jak w banku podpytaj kilku lekarzy

Gość boijaca sie boluu
wiem,ze takie znieczulenie wykonuje anastezjolog.. popytam ginekologa, ale chcialam sie dowiedziec, czy ktoras z mama korzystala i jakie "wrazenia" ;)

Gość wrrramp
ja miałam 2 razy cesarkę to też ze znieczuleniem ale to jest jednak ingerencja w kręgosłup to jak nie ma musu to bym nie ryzykowała raczej no chyba że masz naprawde niski próg bólu

Gość boijaca sie boluu
jeszcze nie wiem jak to z tym bolem u mnie bedzie, ale boje sie okropnie, daje mi to taki dyskomfort,ze boje sie dna porodu

Jeżeli masz taką możliwość to skorzystaj z tego znieczulenia.Ja jak miałam rodzić to mowiłam,że znieczulenia nie będę raczej brac.Bałam się bo mam tez lekkie skrzywienie kregosłupa.Ale podczas porodu ból jak dla mnie okazał sie nie do zniesienia,więc zdecydowałam sie na to znieczulenie.I powiem Ci,że porostu niebo a ziemia.Ból znikł.Samo wkłucie praktycznie nie bolało,bylo to jak ugryzienie komara :) Poprostu super,moge rodzić ale tylko z tym znieczuleniem :) Jeżeli chodzi o dolegliwości po,to moga Ci dokuczac bóle kregosłupa przez pewien czas.Tak było u mnie.Ale naprawde warto;)

Gość lidziek
u mnie w szpitalu ok 700zł lekarz sobie zażyczył...nie wiem czy tyle faktycznie kosztuje bo jak usłyszałam kwotę to z miejsca podziękowałam...