Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zerekk

jak testujecie facetow czy nie sa ciotami

Polecane posty

Gość zerekk

Zdarzało się wam testować faceta tylko dlatego, że przez jakiś czas był bardziej miły niż na początku znajomości? Np ignorować go przez kilka tygodni i odzywać się do wszystkich, tylko nie do niego, mimo, że tylko na na nim mi zależy?

Gość sjcslk
a tornister spakowany?

Gość zerekk
Sama się utrzymuję i płacę rachunki.

Gość zdarzało smie sie nie odzywac
o faceta, ale to raczej wówczas, gdy on sie nie odzywał i nie wydaje mi sie aby to było testowanie, raczej nie chciałam sie narzucac i tyle

Gość to wprost zajebiście że
Tak też można. Testuj go sobie całe życie. Aż w końcu weźmie siekierę , albo sznur.

Testowanie faceta? Wydaje się, że dobra rzecz... Dopóki on się nie zorientuje. A potem zdziwienie, dlaczego nagle się przestał odzywać i nie daje znaku zycia? Naiwność i wiara kobiet w megamoc manipulacji jest doprawdy zadziwiająca...

Gość zerekk
A jak powinien się zachować facet gdybym ja po takim czasie się do niego odezwała? Bo tak zamierzam zrobić.

Gość adamek11
Nie powinien się narzucać, więc powinien czekać aż się odezwiesz. A potem, sam nie wiem co bym zrobił. Opieprzył czy może przymknąłbym na to oko.

Gość twims
Naprawdę nie rozumiem Twojego toku myślenia. Możesz wyjaśnić, o co Ci wlaściwie chodzi? Gdzie korelacja między byciem ciotą, a odzywaniem się?

Gość zerekk
1. Chcę sprawdzić czy jest zazdrosny i zaborczy o moje znajomości. 2. Chcę sprawdzić czy potrafi się sprzeciwić i powiedzieć, że coś mu się nie podoba. Bo mam wrażenie, że unika jakiejkolwiek konfrontacji jak ognia. A jak ja się z nim nie zgadzam to on zmienia zdanie zamiast się postawić. Nie chce takiego faceta i takich ciepłych kluchów, które zawsze się ze mną zgadzają i są miłe. Niestety większość facetów taka jest.

Gość twims
Kiepski sposób sobie wybrałaś, bo facet który nie jest ciotą, jeśli zauważy, że nie jesteś nim zainteresowana i przestałaś się odzywać, zwyczajnie sobie odpuści :p

Gość Niestety większość facetów tak
a jest... Na początku ;)

Gość adamek11
A jeśli sama się do niego odezwę?

Gość adamek11
odezwiesz*

Gość zerekk
Wcześniej nie wykazywał żadnej zazdrości i teraz też się nie narzuca, więc tu chyba jest dobrze. Chcę tylko żeby opieprzył mnie za to, że go ignorowałam. On zawsze się ze mną zgadza, ze wszystkim jakby bał się ze mną nie zgodzić. Zresztą, dziś do niego zadzwonię.

Gość twims
"Chcę tylko żeby opieprzył mnie za to, że go ignorowałam." Mój facet (nie jest ciotą, zapewniam) na ignorowanie odpowiedziałby ignorowaniem :p a facet, który za takie coś opieprza, to nie wiem kto to niby jest :D

Gość Ja juz taka miałem
co się zastanawiała, nie wiedziałą czego chce, myślała czy jestem tym jedynym. Nie odzywała się przez jakiś czas,nie miała czasu jak się chciałem spotkać. Wreszcie łaskawie stwierdziła po tym milczeniu i nie udzielaniu mi audiencji, że chce ze mną porozmawiać, ale nadal to odkładała. W końcu to ja się odezwałem, że znalazałem cudowną dziewczynę i jej już dziękuję :). Potem był płacz i że jej zależało...

Gość zerekk
I na razie właśnie tak jest, że on też mnie ignoruje podczas gdy ja się do niego nie odzywam. Ja tylko nie chcę żeby z niego były takie ciepłe kluchy...

Gość Ja juz taka miałem
w ogóle to TY masz g chyba w d.... Gdyby Ci naprawdę zależało, nie robiłabyś takich numerów.