Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna Semkowicz

Dzisiaj jechałam tramwajem

Polecane posty

Gość Anna Semkowicz

i młody czlowiek nie ustąpił miejsca staruszce :(

Gość dklvngflnblf/b
może był chory

Gość pracodafca
Może po prostu był chamem, przecież to normalne, biedny człowiek a Ty się tak pastwisz. Naprawdę życie chama ciężkim jest.

Gość grSHRhdrfhr
czuć:D:D: A tak poważnie.Ja też nie ustępuje miejsca zasranym mocheowym beretom:D Czemu? Bo taka stara rura może sobie siedzieć w domu a nie wozić sie tramwajami ,a pozatym ja cięzko pracuje. 12 godzin praca stojąca.I huj mnie obchodzi jak jakaś stara rura wisi na demną. Ja nie mam glowy wtedy do kultury bo wiem ,że to jedyna przyjemność na te pare przystanków. Tag ,że nie i h uj

Gość monifratr brustm
poczekamy aż ty zostaniesz taką starą rurą :D i spotkasz się z młodym chamstwem poczujesz się wtedy usatysfakcjonowana że młodzież naśladuje starszych jesteś żałosna

Gość ewqrwqerq
Ja nigdy nie ustępuje starszym w tramwaju, nie licząc momentu gdy pchają się do wyjścia. :O Z komunikacji miejskiej korzystam tylko wtedy gdy jestem po spożyciu, zione ogniem, a i tak zawsze jakieś stare rury muszą stanąć nade mną i wzdychać. Wkurwia mnie to.

Gość noto ja
grSHRhdrfhr -tłumoku jeden ty się wez lepiej za ortografię i interpunkcję, wstyd

Gość pierdolita
na bazarku stoją po 8 godzin i plotkują i nogi ich kurwa nie bolą a jak tylko wsiądzie do tramwaju to zaraz jedna z drugą zmęczone

kiedś dwie stare lamputery gadały w autobusie między sobą o tym ze "młodzi a siedzą", bla bla bla, a chłopak nad którym stały był niewidomy, no i on wstaje do drzwi i nie wiedział że ma zaraz za sobą drzwi i że tam jest mniej osób, szedł do przodu, pomiędzy te stare ostrygi bo tę drogę wcześniej znał , a one na niego z mordą że się "ham ryje i niech teraz siedzi jak mu tak dobrze było, że jak zdrowe nogi ma to się przejdzie przystanek, i czy jest slepy że nie widzi że oe stoją?" nie przepuściły go, autobus ruszył, chłopak się nie odezwał do tych kaszalotów, poprosił jakiefoś faceta żeby go do drzwi podprowadził , bo jest niewidomy i nie wie jak wysiąść, pyał się też czy ten kolejny przysanek jest daleko, bo jest z innego miasta a na tamtym przystanku koś na niego czekał, ocene pozostawiam wam

Gość dsgsg
omg biedny chłopak, na miejscu tych babek to bym się pod ziemię zapadła

Gość Killerus
Wstretne kurwy z różańcem w ręku! I takie to kurwa w pierwszych ławkach w kościele siedzi!