Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem cojest

czy to anemiia? czy cos z psychika? poradzcie

Polecane posty

Gość niewiem cojest

corka 6 jest osoba wrazliwa bardzo gdy choruje bardzo pzrezywa ,po chorobie tak jakby panikuje nie moze zapomniec o niej i gada caly czas, czy znow nie bedzie chora i pewnego dnia jakis tydz temu mala na sniadanie zjadla bardzo malo 2 serki homogenizowane nic nie chciala zjesc, wiec odpuscilam wyszlysmy z domu do dziadkow i powiedziala ze kreci jej sie w glowie i drza rece zjadla u dziadkow kotleta i kromke polezala i przeszlo jej, ale nie zapomniala i codzien pytala czy juz tak sie nie stanie znow. Bylo ok az do dzis sniadanie zjadla pol duzej bulki plus serek i banan wyszlysmy do pzredszkola ma na 11godzine, a sniadanie jadla miedzy 8-9 bo na raz wszystkiego nie jadla oczywiscie i po drodze znow lament czy nic jej nie bedzie uspokoilam i ok inny temat.... stanelysmy na chwilke i mowi ze kreci jej sie w oczach to mowie ze zawracamy do dom, a ona ze juz jej pzreszlo i pytalam czy napewno ok ona ze tak i z usmiechem poszla do pzredszkola odebralam i mowi, ze wszytsko ok bylo, ale wieczorem powiedziala ze pzred sniadaniem w pzredszkolu znow jej sie w oczach krecilo nie powiedzial ani pani mi o tym ani cora zaraz po odebraniu z przedszkola mowila, ze jak zjadla sniadanie to pzreszlo:( nie wiem co to moze byc? czy to z psychika bo straszna panikara z niej i ma fobie na punkcie chorob, czy moze anemiia poradzcie na co wam to wyglada badania ide zrobic w czwartek .

Gość mnie to wygląda na jakąś
paranoję:O

Gość niewiem cojest
upppppppppp

Gość niewiem cojest
nikt juz nie doradzi?????????????

a ja uwazam ze powinnas isc z nia do lekarza i zrobic badania, moze rzeczywiscie twoja corka sie zle czuje i jest jej caly czas slabo to moze wnioskowac ze cos jej jest

Gość kurosava
panika z niej, chociaz to dziwne w tym wieku swoja droga jak mozna napisac, ze dwa serki homogenizowane na sniadanie to malo? to ile ona ma jesc pol chleba?!

Gość zrob jej badania ...
w kierunku cukrzycy wyglada tak jakby miala nagle spadki ( lub skoki ) cukru . Bo jezeli dziecku kreci sie w glowie lub slabnie a po zjedzeniu jest juz ok to naprawde moze byc zwiazane z poziomem cukru w organizmie Anemii tez nie mozna wykluczyc - warto zbadac poziom zelaza

Gość IngaKinga
A ja bym zrobiła tomografie, nie wiem jak u dziewczynek ale u koleżanki synka wykryto góza mózgu. Objawy: zawroty głowy, brak równowagi, wymioty - pierwsza diagnoza jelitówka a potem sie okazało ze guz mózgu

Gość niewiem cojest
ale ona je normalnie ma apetyt, nie mdleje o bolu glowy nie mowi i zawsze szybko jej mija, ta slabosc i zaraz skacze wariuje nie jest ospala, wstaje rano normalnie raz juz mialam z nia akcje podobna miala 4 lata zachorowala na grype jelitowa i strasznie zwracala, potem jak widziala pzredmioty zwiazane z wymiotami to ryk i chcialo jej sie zwracac minelo teraz to :(

Gość zrob jej badania ...
a co ci szkodzi zrobic badania ?

Gość kolorowe jajeczko
słuchaj ja Ci napisałam co było u, nie mowie ze to jest u Twoje córki mozesz isć do pediatry, moze do psychologa a moze wystarczą podstawowe badania i sie wyjasni

Gość niewiem cojest
napisala badania jak najbardziej ide zrobic w czwartek, bo powtorzylo sie to 2 raz

Gość i koniecznie popros
zeby w skierowaniu na badania oprocz podstawowej morfologi - byl cukier na czczo i poziom zelaza

Gość niewiem cojest
ok dzieki dziewczyny mam nadzieje, ze to jej fobia

Gość kolorowe jajeczko
możliwe, jezeli jest bardzo wrażliwa to pewnie i tak, boi sie a to powoduje jakies tam objawy, powodzenia życze i zdrówka dla corki