PEWNA NA 100% 0 Napisano Listopad 8, 2011 Witam mam 23lata i 4miesiace temu straciłam prace chciałabym wyjechać zagranice najlepiej do Angli ale jestem otwarta na inne propozycje czy ktoś jest chętny na wyjazd w grupie zawsze raźniej a może ktoś by mi mógł pomóc w tym wyjeździe mieszkajac już zagranica pamietajcie bezinteresowna pomoc zawsze wraca podwójnie:) pliss dajcie znać moje gg3167972 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sara z birmingham Napisano Listopad 9, 2011 kazdy tak mowi , pomozesz , a potem masz problemy z polakami ,.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oszaga Napisano Listopad 9, 2011 A na czym ta pomoc mialaby polegac? Tzn czego oczekujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość peknieta detka Napisano Listopad 9, 2011 powiem tak i to nie jest zlosliwe: pracy w angli teraz brak, jest mnostwo bezrobotnych i nawet osoby z dobrymi kwalifikacjami i doswiadczeniem maja problem w znalezieniu pracy, u mnie siedzi kolezanka jzu ponad mesiac i nic....angielsi ma zaawansowany, doswiadczenie tez ma w brazny turystycznej i wysyla po kilkadzisiat cv dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dbam o wlosy Napisano Listopad 9, 2011 a na jakim poziomie jest twoj angielski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RoyalFlush 0 Napisano Listopad 10, 2011 oj, Monisia, naiwnas....nie warto teraz w taki sposob wyjezdzac...Bardzo male masz szanse na znalezienie pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hshshshaja Napisano Listopad 10, 2011 Nie mam gg,moge ci pomoc o tyle ze na 2 tyg.moglabys u mnie mieszkac free i to na tyle,nie mam zadnych ukladow na znalezienie pracy,musialabys biegac i szukac sama...ach nie jestem facetem,w razie glupich domyslow,zostaw jakiegos maila jak jestes zainteresowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anglia jest przereklamowana Napisano Listopad 10, 2011 tam bylo latwiej w latach 2004-2007 potem nastapil kryzys i jest juz tylko coraz gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach