Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona jestem przeciez

przeciez tak nie powinno sie do zony mowic

Polecane posty

że chce mnie wyruchać, że chcę mnie wziąć na blacie. Ostatnio tylko tak gada o naszym seksie. A ja chciałabym się z nim kochać normalnie w sypialni bez jakichś kurewskich postekstów! Czuje się jak kurwa a nie żona.

Gość mika000
Może jego to podnieca? a może znudził mu sie taki tradycyjny seks i chce odmiany, takiej pikanterii

Gość wójekstaryhueik
żona zawsze ma sapy nigdy jej nie pasuje nawet jakby jej 3 murzynów wyrwało C4 szparkę to by mówiła że tak sie pania na k tak traktuje

tak podnieca go to, inaczej by tak nie mówił. Jestem otwarta na różne propozycje z jego strony, ale chciałabym czasami "normalności" w seksie. Mówiłam mu o tym ,ale to nic nie dało. Tylko ja tak jestem traktowana? :(

Gość wójekstaryhueik
tak słowa i słowa normalność itp łóżko itp podnieca itp takimi słowami wszędzie wygrasz ale nie w sprawach intymnych tu trzeba precyzować i użyć jednego słowa zaspokaja

wójekstaryhueik bardzo się mylisz. Nawet nie wiesz na co się godziłam dla męża :P W łóżku strasznym egoistą jest, ale do tego przywykłam. W ciągu ostatnich czterech lat chyba tylko raz się kochaliśmy tak normalnie , po wiadmościach, na łóżeczku, po bożemu, z czułościami, przytulankami i całowaniem. Potem było już tylko "ruchanie"

Gość wójekstaryhueik
kolejna baba co robi laskę i miłosierdzie że siedzi cicho i zamiata podłoge

Gość dfghhut
pisz naco sie zgodzilas przeciez jestes anonimowa, a my z chęcią poczytamy.

Gość saknjakdha
ale ci fajnie. chciałabym tak.........hmmmm u mnie monotonia :/

Gość dfghhut
u mnie zona tylko po bozemu i czasem na jezdzca. inne pozycje sprawiaja jej bol ... tak mowi ze ma plytka pochwe.

o ile sobie przypominam ,to zgodziłam się na wszystko co mi proponował, ale nie chodzi mi o to. Widzę, że z waszego pkt widzenia powinnam się cieszyć. Generalnie mój mąż lubi miejsca dosyć publiczne. Mnie to za bardzo nie kręci, boję się, że może ktoś nas nakryć i się nie mogę... skoncentrować ;) Stąd może moje ciągoty w stronę sypialni

też kiedyś bolała mnie pozycja od tyłu, ale to były zupełne początki, byłam bardzo spięta i nie gotowa. Potem mi przeszło. Teraz to jedna z moich ulubionych pozycji.

Gość lilia*****
ja tam autorke doskonale rozumiem.To zalezy od charakteru kobiety,jesli jest bardziej wrazliwa to oczywiste ze woli pocalunki dlugie pieszczoty a nie tylko 'ruchanie'.Oczywiscie spontaniczny sex np na blacie kuchennym jest mila odskocznią ale "co za duzo to niezdrowo';) i nie ma co sie zmuszać.Ja np tez czułabym dyskomfort w miejscu publicznym.Taka jestem i nie moge sie przelamać....

Gość brummm
eee myslalem ze maz nakreca cie na jakies dewiacje z fekaliami. a anal wchodzi u was w gre?

zapytaj mnie o coś czego nie robiłam :P

Gość brummm
łykanie pały po same bile ?

słabiutko coś :P

Gość brummm
na dwa baty?

jeden bat musi mi wystarczać, mąż jest zbyt zadrosny. Sam jakoś daje radę

Gość miumiuu
Może na zbyt dużo się zgadzałaś? On widział że może wszystkiego z Tobą spróbować i że jesteś mu uległa i spodobało mu się to za bardzo.

sama też święta nie jestem i lubię się zbawić. Ale parę razy rzeczywiście mnie to wkurzyło, do takich tekstów muszę mieć odpowiedni nastrój. Inaczej by to wyglądało gdyby wyrażał się do mnie w sposób chamski w innych dziedzinach życia. Ale oczywiście tak nie jest. Tylko jeśli chodzi o seks sobie pozwala, więc przymykam na to oko.