Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mgj.dwgmpjgd.ax

Mojemu ojcu odbiło totalnie..

Polecane posty

Gość mgj.dwgmpjgd.ax

Chodzi po domu i wszystkich wkurza. Np. Oglądam sobie tv, ten przychodzi i z mordą na mnie, że mam mu pilota dać, bo on musi go trzymać. Jak powiem, że nie. To wyłącza tv z prądu, wyciąga kartę z dekodera i wychodzi. Raz nawet zaczął zdejmować telewizor ze ściany. Później przez pół godziny łazi po domu i gada pod nosem "popamiętasz mnie, oj popamiętasz". Nie ogarniam tego. Albo np. Jak chcę od niego kasę i mówię mu, że potrzebuję 9 zł. To ten po mimo tego, że ma w portwelu 10zł papierowe, to szuka w grosikach, żeby mi dać dokładnie tyle. Czasami to całą garść tych grosików, ale dychy nie da. Masakra!

Gość a ja jem pyszne pulpeciki
to mów zaokrąglone sumy a nie ta 9 zł trza mówić daj mi 10 zł a co do tego to ciesz sie ze ci dał te 9 zł

Gość mgj.dwgmpjgd.ax
No naprawdę jest wkurzające. Jak na pizze idę z koleżankami to najpierw muszę mu w necie pokazać jaką pizzę będziemy kupować, później ile nas idzie i później daje mi dokładnie tyle kasy żebysmy wszystkie po równo dały.

Gość mgj.dwgmpjgd.ax
nie daleko mojego domu jest stołówka, są tam obiady za 9zł, a on o tym wie. Więc jak idę tam na obiad to nie da mi 10zł, tylko wyliczone 9.

Gość paris hilton z katowic
A ile masz lat? No coz musisz to jakos wytrzymac i schodzic mu z drogi do kiedy sie nie wyprowadzisz i usamodzielnisz i bedzoesz miec spokoj. Nie wiem czemu niektorzy rodzice sa tacy,probuja wszystko zepsuc... Zobaczysz, jak sie juz wyprowadzisz bedzie zabiegal wszyskimi silami o spotkania z toba i zachowywal sie zupelnie inaczej... :o

Gość a ja jem pyszne pulpeciki
a czemu jesz w stołówce a nie w domu ? za 9 zł to zrobisz gar zupy dla całej rodziny

Gość conversy
moze jest chory ? w sensie umysłowo ? bo to normalne nie jest.

Gość Marilenka
Ja nigdy na pizzę nie miałam jak byłam nastolatką, a mój ojciec to by mi prędzej obiad ukradł. Nie masz tak źle.

Gość VatTaV
Do lekcji się weź!:classic_cool:Ja bym zabrał Komputer jeszcze!

Gość mgj.dwgmpjgd.ax
Mam 16 lat. Na stołówkę chodzę, bo u mnie jest tak, że mama pracuje, a ojciec siedzi w domu, wiąc na obiad nie ma co liczyć.