Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balaababa

Kuba Wojewodzki - Tomasz Niecik u Kuby

Polecane posty

Gość balaababa

Ogladacie tego pedała disco polo??? ja pierd*ole koles mówi ze jest POZYTYWISTA, A NIE PESYMISTA BUAHAHAHA

Gość klaustrofobia
a wiesz kto to pesymista?? optymista z bagazem doswiadczen, hhahaha

Gość przypuszam że i tak nikt nie
masz czas i chęci żeby oglądać takie beznadziejne programy ? towarzystwo wzajemnej adoracji,kurwa.

Gość balaababa
dobra a niecik mówi ze jest pozytywistą - a gąsowski "ogólnie praca u podstaw" buahahaha

Gość balaababa
przypuszczam(..) - tak mam czas, a co jakiś problem?

Gość przypuszam że i tak nikt nie
no nic w sumie skoro ty nie widzisz problemu :)

Gość balaababa
a i owszem... jak można być takim pajacem jak NIECIK?? i te wiesniary z wiejskich dyskotek na jego teledyskach o fuc*k

robi to co lubi, kase ma, nie zauwazylam, zeby obrazil widza/sluchacza, wiec nic do niego niego mam a ze muzyka bez przekazu, on sam ma chyba adhd to inna sprawa :classic_cool:

Gość żenua!!!!!
Wielkie dno. Koleś rzuca się na tej sofie jakby miał ADHD. Składnia zdania opłakana. Jeden wielki bełkot do tego niesmaczny pokaz "tańca" na sofie... Tragizm.

Gość Nie oglądam.
Nie.Nieoglądałem.Nie oglądam gownianych programów,które od dłuższego czasu są tyle warte co w spodniach ma prowadzący.Czyli złamanego ch...a:classic_cool:

Gość Yolanda b cool_
Max Zander vel Klaun gffggghhh@tlen.pl'; To że piszesz to nawet na jego stronie świadczy o tym że jednak niestety masz psychozę.:classic_cool:

Gość WeryfiKATor_
"Mintaja robi to co lubi, kase ma, nie zauwazylam, zeby obrazil widza/ sluchacza, wiec nic do niego niego mam" Mintaja.Czas najwyższy żeby zaczął robić "to co lubi"u siebie w domu.Te programy od pewnego czasu są już nudne,przewidywalne i stanowią powielanie tego samego do zayebania.Ja rozumiem że ich formuła ma taka niby być ale zapraszając na sofę często znanych ludzi robi to po to by przez dwa kwadranse robić przez nimi w kółko to samo.To że oni mówią mu że go "lubią"to inna sprawa.Ich sprawa.Konwencja tego programu jest już wypalona do cna.Ja już od dłuższego czasu tego w całości nie oglądam a co najwyżej z innych portali gdzie czasem wrzuci ktoś fragmenty.Nie wiem jak wygląda oglądalność tego show ale wg mnie koleś powinien już zbastować.Powinni pomyśleć jak go zagospodarować gdzie indziej.Sam się zresztą do tego przyczynił.Jeszcze to jego picie do polityki w określonym.Kierunku.Uwierz są ludzie którzy za takie pieniądze potrafiliby rozpuszać tak show że ludzie by w domach klaskali przed telewizorem.Nie wiem dlaczego nikt po prostu nie napisze że to jest cienkie. Może to kiedyś było oki ale teraz to już cień tego co było.

Gość gość
Koleś z bełkotem, wciąż tępa gadka i nudna. Sepleni.