Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZCZĘSLIWY

ODSPRZEDAM 50 butelek LIMITOWANEJ EDYCJI WÓDKI PAN TADEUSZ

Polecane posty

Gość SZCZĘSLIWY

Witam Mam do zaoferowania 50 butelek (0,5l) LIMITOWANEJ EDYCJI WÓDKI PAN TADEUSZ / (została z wesela). Wódka jest oczywiście oryginalna, z banderolą w kartonach. Cena za butelkę 20,49 zł. Do odbioru w Krakowie lub Wadowicach! Tel. 506132095

Gość must be the music
Uuuu to widac, że wesele nie udano skoro aż tyle butelek zostało. trzeba było dać na dowidzenia gościom problem byłby z głowy

Gość fdsfs
czemu limitowanej?

Gość Handel wódką wymaga koncesji!
I radzę sprzedającemu, żeby szybko wycofał się z oferty. Nie wolno odsprzedawać wódki, bo to towar akcyzowy i nie wiadomo, czy ty nie pozbierałeś butelek, wlałeś rozwodniony spirytus (taki z Niemiec, do kominków oni używają, można tam kupić w OBI) i nie kombinujesz z fałszywą akcyzą. Jak nie chcesz mieć wizyty panów ze skarbówki, to czym prędzej się z oferty wycofaj. Tym bardziej, że kupowanie od ciebie też jest przestępstwem w Polsce i kupujący też może mieć problemy.

Gość gość
Piłem wiele, wiele wódek...polskich i zagranicznych, ale nigdy nie piłem tak ohydnej wódki jak "Pan Tadeusz". Strasznie niesmaczna i nie do wypicia. Aż dziw, że ktoś takie świństwo wyprodukował...SZOK!

Gość gość
Popieram!!!Wódka weselna sprzedawana hurtem to okazja do zrobienia "myku"w jakości.Tak to niestety jest.

Gość OlgaOlgaOlga
U nas będzie Polanin Weselna. Mam nadzieję że też zostanie, kupujemy z zapasem, ale nie aż takim.