Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka 1

DeMorai mam do Ciebie prośbe :P

Polecane posty

zobaczyłam na pewnym topiku jak opisujesz scenariusz co sie stanie jak laska pójdzie do sąsiada czy mogłabyś mi też napisać taki krótki?

A juz myslalem, ze mam z Toba poczkac ;) yyy ... no wlasnie - myslalem! - prosze mnie piersi nie dorabiac, i tak mam juz spore ;) Ale ... jaka sceneria?

aaa sory wielkie! :o nie wiem czemu ciągle przypisuje wszystkim płeć żenską wiec poprawiam " czy mógłbyś: ) " męska rzecz - nie dogadałabym sie - a po co rozmowa? :D przecież wiadomo o co chodzi:P

... a no tym razem to on chcial Ciebie odwiedzic, odebralas go na lotnisku. A, ze facet z zasadami (nieziemsko przystojny tez, ale pewnie to pierwsze Cie bardziej interesuje, prawda? :P) to za-book-owal sobie hotel. Oczywiscie, tez posiadasz swoje zasady i zawsze doprowadzasz wszystko do konca, zatem go grzecznie odeskortowalas (tak, bylas wtedy grzeczna!). Wszystko pieknie, dotarliscie do jego pokoju i Twoj plan - "pokaze Tobie miasto" - mial za moment wejsc w zycie. W sumie juz zaczynalo sie robic ciemno, ale na dworze nie tak zimno, zatem plan zostal zaakceptowany przez szanownego pana. To on tylko sie jeszcze wykapie i zwiedzanie nastapi. Poszedl do lazienki ... sie grzecznie kapie ... Ty w miedzyczasie wypilas Reb-Bulla (jednak skrzydel Tobie nie dodal - ale tez niczego nie ujal) ... by miec sily na zwiedzanie ... ... ale podeszlas do drzwi od lazienki, jednym kopniakiem rozwalilas futryne, paznokciem otwarlas kabine prysznicowa a tam byl on - Aidan - bioracy prysznic. Ale, ale - w umywalce plywala sobie zolta kaczuszka, on rozowych slipach ... "O nie" - tak, to Ty powiedzialas ... niczym Superman z silnikiem odrzutowym (nie napisze gdzie zamocowanym) ... wyparowalas z pokoju, wsiadlas do swojego ... ... no wlasnie, to nie byl Twoj, wsiadlas do samochodu tego przystojniaka, ktory Australijczykiem nie byl ... w sumie to tak komicznie do niego wsiadlas, ze usiadlas na nim ... ale wiem, to miala byc przygoda z Australijczykiem ... wybacz, ze widzialem to w taki sposob :( Mam nadzieje, ze moja historyjka nie przeszkodzi Tobie w osiagnieciu, dzisiaj, orgazmu ;) *tekst nie sprawdzony pod katem literowek.

a no własnie miałam go pokazać, ale pytałam w jednym topiku czy zrobić to jako ja czy anonimowo wstawić zdjecie i popytać o opinie :classic_cool: nie to że uważam go za brzydkiego, ale jestem ciekawa czy ktokolwiek by sie skapnał że to Ałstralijczyk

hahahaha świetne! :D:D:D:D:D:D najlepsze : "Ale, ale - w umywalce plywala sobie zolta kaczuszka, on rozowych slipach ... " o kurrrde :D skad czerpiesz inspiracje ? :D e spoko :) ostatnio jak jadąc autobusem sobie wyobrazałam seks z nim (wiem to nie przystoi :( :O ) to aż mnie jakieś dreszcze przeszły :P

Choinka, Czkawka sorry - myslalem, ze to jaka wyimaginowana postac, ale wychodzi na to, ze nie bedziecie razem ;)

jak to nie będziemy? 😭 :( :( no i co ja teraz zrobię :P przecież to jedyne czym ostatnio żyje..że kiedyś go spotkam i bedzie ...fajnie :P

To moze nie pij Red-Bulli, wowczas nie odkryjesz jego "zboczen", bedziecie ze soba a Ty nie bedziesz wiedziala o jego niedociagnieciach, dzieki czemu sie nie zniechecisz. Aczkolwiek - jak pisze - on te odchyly posiada, szkopul w tym, bys ich nie odkryla! Ale Cie zniechecam ... ... mam nadzieje, ze skutecznie :classic_cool: ;)

wyobraziłam sobie że przyjechał do mnie, w zasadzie wyobrażalam sobie przebieg sceny spotkania na lotnisku :P i jużsamo to mnie podnieciło :o a ogolnie to jakieś zwykłe takie łozkowe...

kiedy ja w ogole nie pije red bulli :D a on chyba nie ma odchyłów, zaczęłam nawet podejrzewać że miał tylko jedną partnerkę seksualną :P p.s wiem że to głpie pytanie ale to co masz w stopce to ręka czy noga? :D

Oj tam glupie - pytanie ... powtarzajace sie, aczkolwiek ja naprawde podziwiam Twoja wyobraznie, bo ja tam nogi nie widze :P Ale jakie lozkowe? Ze niby Ty - jak leniwiec - sobie grzecznie lezysz na lozku a on skradajacy sie do Ciebie niczym wyglodnialy wilk, za chwile rzucajacy sie na swoja gazele (sorry, jesli to nie te rejony) i ... qrde, sie nie boj czytac, nie sprawie by Cie pozarl - jak juz to wzrokiem ;) ... dobierajacy sie do kazdego kawalka Twojego ciala, oczywiscie ustami (nie, porzucilismy juz konsumpcje). A pozniej niczym tajpan pustynny - oplatajacy Cie z kazdej strony, niczym spragniony diabel tasmanski probujacy soczkow ... niczym kangur (oczywiscie Ty na torbie) podskaujacy w rytm przyjemnej muzyki? - cos takiego?

Gość dsdsdsd
Pani Czkawka a ty piszesz na czatach zagranicznych czy gdzie??

ja na torbie :D :D:D:D:DD: hahaha tajpan ? nawet nie wiem jak to wyglada :o może kajman ? :D no coś w ten deseń, leżymy a on taki nieśmialy nie wie jak się za to zabrać a zdrugiej strony pozniej juz rzut na inną scene w której jednak wie jak sie zachować (tzn zwykły seks! oral odpada!) ah i znowu mam na niego ochote 😭 a on pewnie w szkole..

Oh, w szkole? - to do ktorej klasy chodzi? ;) Zwierzeta bralem z wikipedii - fauna Australii :D Byl jeszcze dziobak, ale nie wiedzialem w jaki sposob go uzyc ;) Pedze spac, dobranoc.

studiuje ale nie wiem na ktorym roku :P ja zawsze mówie szkoła na studia, on też sie oburzył :D czy jesli jestem od niego starsza i nie umiem gotować to mam jakąś szanse w ogole u niego? :classic_cool: ten tajpan to jakiś wąż :o miałam nadzieje że bardziej coś jak tarpan albo okapi

Ze co? Czy masz szanse? On bedzie wyl do ksiezyca, skakal po dachach budynkow, spiewal Tobie ballady, nosil Cie na rekach jesli bedziesz obok. A jak jajecznica bedzie przypalona, woda rozgotowana - to nie ma zadnego znaczenia, liczy sie tylko to, ze bedziesz Ty. Troche wiary w siebie! ;)

Mis koala - qrde, z-google-owalem i on zawsze taki przypiety do drzewa ... chcesz by Australijczyk zajmowal sie Twoja noga? ;)

już nie wiem kiedy piszesz poważnie a kiedy nie :P ale postawie na intuicje :P skoro on chce ze mną gadac i jest miły to może nie jest tak źle ze mna :) do nogi do ręki do całej mnie może sie przyczepić i tak wisieć? nie no wisieć nie ale leżeć tak :)