Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i nie wiem

studenci i nie tylko

Polecane posty

Gość no i nie wiem

Witam! Mam problem, który dotyczy tego że zostałam skreślona z listy studentów, ponieważ nie oddałam w terminie pracy dyplomowej. Wszystkie egzaminy mam już zaliczone, indeks dawno w dziekanacie tylko jeszcze się nie obroniłam . Napisałam podanie o przedłużenie terminu obrony, więc nie rozumie dlaczego zostałam skreślona. Musze teraz napisać podanie o przywrócenie, tylko co ja mam napisać w uzasadnieniu? Proszę Was o pomoc!!!!!!!!

Gość Zdzisiek od kuz
napisz w uzasadnieniu że miałaś stresa i z tego powodu nie wychodziłaś z toalety i nawet stoperan ci nie pomagał dodaj jeszcze rzygi

Gość ptasiek nastroszony
hahahahahahahahaha zabawne, już sam fakt i podejście dyskwalifikuje cię z grona studentów, w kazdym razie powinno, co za matoły , pasożyci

Spoko napisz po prostu o przywrócenie, ze zdałaś wszystkie egzaminy w terminie i takie tam. Pewnie zapłacisz ze 100 zł (tak kosztuje na UG) i Cię przywrócą. To raczej tylko formalność.

Gość no i nie wiem
a oprócz tych 100 zł bedę musiała jeszcze raz powtórzyć loda Docentowi?

moze zaistnieć taka konieczność :) Do nie-podszywa, złóż szybko podanie i się nie przejmuj. Chociaz trochę nie rozumiem, dlaczego Cię skreślili, skoro złożyłaś podanie o przedłużenie terminu obrony (ale moze być i tak, ze babki z dziekanatu "zapomniały" go przekazać i Twoje podanie w ogole nie zostało rozpatrzone)