Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodddda mama

Jaką chustę - dziecko ma 3 tygodnie

Polecane posty

Gość mlodddda mama

zanim kupie pewnie bedzie mialo 4. Jest taki wybor-przekroj cenowy od 40 do 300, do tego elastyczne, tkane kolkowe. Ktora polecacie??????????

zgadzam sie z kolezanka wyzej :) my tez takiej uzywamy odkad mala skonczyla 4 tyg :) rewelacyjna sprawa.

Gość butelkowa mama
a umiesz ją wiązać? jak nie to polecalabym raczej nosdla ergonomiczne. chusty sa super, jak sie czlowiek potrafi nimi poslugiwac, a jak nie znasz odpowiednich metod wiazania to klopsik. jak jestes gdzies z centrum to w mszczonowie jest szkola gdzie ucza wiazac chusty i dobieraja kazdej mamie odpowiednia dla niej i malenstwa...

Gość Tummy-Tub.pl
Oprócz chusty warto wyposażyć się także w inne akcesoria,które z pewnością przydadzą się podczas pielęgnacji dziecka. Jednym z nich jest wiaderko do kąpieli http://www.tummy-tub.pl/wiaderko.html

zdecydowanie i tylko tkana, nati lub bebelulu Polecam!! ja mam bebelulu i nosze swojego syna od 4 tygodnia zycia codziennie :)

Gość lalakaka
Chustę? To wogole można???? Heh bylam świadkiem jak w przychodni kobieta wyleciala z placzem i dzieckiem po tym jak pediatra opierdzielil ją że nosi 5 tygodniowe dziecko w huście...

Gość lalakaka
chuście* :)

ja mam do sprzedania nieużywaą chustę nati tkaną jeżeli jesteś zainteresowana napisz na gg: 6982327

a to jakas dziwna pediatra, bo noszenie w chuscie jest nawet zalecane przez ortopedow, bo bioderka dziecka sa ciagle w prawidlowej odwiedzonej pozycji. oczywiscie chuste trzeba umiec dobrze wiazac, zeby nie narobic problemow.

Ja maleństwo nosiłam w elastycznej, miał 5 tyg. jak zaczęliśmy. I pediatra, i ortopeda, i położna pochwalili. Od początku w pionie, bo poziomo nie lubiał. Tkanej się bałam bo trzeba od razu dobrze zawiązać, nie dociągnie się. Teraz chyba na mei-tai się przerzucimy bo w chuście się czuje skrępowany (8 mcy)

niestety dziwnych i niedouczonych pediatrów i innych specjalistów jest pełno, zwłaszcza w mniejszych miastach, wiem cos o tym.... a ja wiąże swojego w kieszonke :) troche trwało zanim nauczyłam sie poprawnie wiązać a uczyłam sie glownie przez oglądanie filmików na necie oraz skozystałam z jednej wizyty płatnej profesjonalnego doradcy ds. chustonoszenia :) ona powiedziala wiele waznych rzeczy, np. jaki kąt rozstawienia nóżek dziecko w chuscie powinno miec, jak plecyki, główka.... a mlody w chuscie spi ze 4 godziny nawet na dworzu :)