Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodka maskotka

Jak zakonczyc znajomosc z bylym?

Polecane posty

Gość slodka maskotka

Rozstalam sie juz ponad pol roku temu z nim i przez ten czas jestesmy w ciaglym kontakcie, doszlo nawet do niewielkiego powrotu, ale wszystko szybko sie skonczylo. Mam do niego ogromny zal, ale to juz nieistotne. Wciaz jednak rozmawiamy ze soba (nie widujemy sie) praktycznie codziennie. On tego chce i wstyd sie przyznac, ale ja tez. Chcialabym jakos ruszyc do przodu, zostawic ta znajomosc za soba, ale wydaje mi sie ze jest jeszcze jedna rzecz, ze musze sie z nim zobaczyc. Boje sie, ze bedzie tak zawsze, ze nie bede umiala go calkiem zostawic. Jest to o tyle trudniejsze, ze on sam mi powiedzial, ze nie chce bysmy zrywali kontakt. Nie wiem, ale z pewnoscia nie umiem sie z nim przyjaznic, za duzo sie wydarzylo. Byl ktos moze w takiej sytuacji?

Chcesz zakończyć definitywnie, a nie będzie Ci za jakiś czas żal, że już nawet smsa nie możesz do niego napisać? Spotkać? poradzić się?

Gość slodka maskotka
wlasnie bedzie mi zal, ale tez mam tego dosc. On ma inna i kontakt sie nie urwal. To w sumie dluga historia.

Gość slodka maskotka
nie to powazny zwiazek i dosc dluga historia z nim jest zwiazana. Po czesci o to mam wlasnie zal i boje sie, ze utrzymujac z nim kontakt w koncu pewnego dnia wybuchne