Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ULRIH

Policjantka za żonę ?

Polecane posty

Policjantka za żonę ? warto się w to pchać ? tyle się słyszy o tym hermetycznym środowisku ? czy nie padnie jej na psyche z czasem ?

Gość na dwa przyklady
policjantek ktore znam wynik jest taki: -jedna rozbila malzenstwo i wyszla ze tegoz goscia (de facto tez gliniarz) -druga jest na dobrej drodze do rozbicia malzenstwa.

Gość jak to jakas latawica
to nawet jakby była kurą domową to ma we krwi zdradzanie a to ze jest policjantką świadczy tylko o tym ze bedziesz bezpieczny przy niej:D

no tak ale jak to sie mówi "okazja czyni złodzieja" w tym przypadku 6 miesięczne szkolenie ;)

Gość Pięknie pięknie
Po 6 miesięcznym szkoleniu chcesz laskę za żone?

Mundurowe generalnie mają zryte berety. Szczególnie policjantki maja specyficzny sposób bycia. Taka ma w głowie tylko regulamin i swoje nie do końca zrozumiałe zasady. Zdecydowanie odradzam.

a ja chciałbym w końcu spotkać Polkę pewną siebie, świadomą swoich umiejętności, odważną. Tak! Policjantka mogłaby być idealną. Respekt dla wszystkich pań mundurowych. Są twarde i urocze jednocześnie. Próbują dorównać )mężczyznom i bardzo to podziwiam. Policjantki są dla mnie seksowne ;)

ja chcę spotkać kobietę, z którą mógłbym spokojnie rozmawiać na typowo 'męskie' tematy w końcu, a ja sprawiłbym,że poczułaby się przy mnie bardzo kobieca

Gość masakraaaa
wszystkie które znam są zwykłymi dziwkami .Zryte berety .

Na typowo męskie tematy, to się rozmawia z mężczyznami, po to są dwie płcie.

no właśnie tego też sie boję że cały czas będzie nawijać tylko o pracy, zero innych tematów :/

Gość wademekumit
Ona nie tylko bedzie gadala o pracy ona bedzie ruchac sie z kim popadnie

Gość heloł że ja
mój mąż jest psem, nie polecam

heloł że ja, wiem, o facetach w tym fachu też sie naczytałem, chyba nawet kilkaset stron jest ;)

Gość breathingyou
Też się kiedyś spotykałem z jedną policjantką... aż 8 miesięcy można by rzecz. Jak zacząłem poważnie poruszać tematy przyszłości tak mnie zostawiła. Odpuść sobie ją na dzień dobry.

Czytałeś co przechodzą kobiety co chcą odejść od pana policjanta? To z policjantką będzie 3 x tyle. Baby są bardziej mściwe i zajadłe.

Gość tak tak !tak
jezeli jestes złodziejem to nie zła partia

Gość gość
Oj z tymi kajdankami to sie zgadzam w trakcie naszej podróży poslubnej przylola mnie do łóżka hehe ale tak na powaznie to policjantki sa bardzo kochane wyrozumiale barrrrrrrrrrdzo seksowne mówię tak bo mam zone policjantke ktora jest matką moich dwóch dzieciaczkow takze nie wszystkie policjantki to d***** i suki i nie zdradzaja mężów bynajmniej moja ;-) jestem bardzo dumny ze mam zone policjantke i kocham ja nad zycie i szaleje za nia tak jakbym mial 16 lat i zaczął za nia latać i starac sie o jej względy

Gość gość
wszystkie rozwiedzione te ktore znam