Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pantterrkkaa

mimo diety i ćwiczeń postępy małe .. proszę o rady

Polecane posty

od ponad tygodnia przeszłam na diete , nie jem pieczywa tłustych rzeczy ani słodyczy ,nie jadam po 18 czasem już od 16.30 zależy o której mam trening , pije rano zamiast śniadania koktajl proteinowy naobiad przykładowo jem ryż brązowy i mięso gotowane ćwiczę codziennie na orbitreku od 30 do 60 minut teraz już codziennie po godzinie plus jakiś godzinny spacer z psem , kręce hula hopem robię brzuzki , oczywiście ciało w jakimś tam stopniu się poprawia ale z wagi ubyło może pół kilo :(

Gość niusia9143
Hej! Czytając twój topik myślę ża powinnaś schudnąc.. ale wiesz co ćwicząc wyrabiasz sobie mięśnie i czasem jest tak że waga mało spada a ciało jest szczuplejsze a to dlatego że tkanka mięśniowa jest cięższa niż tłuszcz:) Ale jeśli tak nie jest to polecam ci pić zieloną herbatkę- 3 filiżanki dziennie. Herbata przyspiesza przemianę materii i spalanie tłuszczu a także oczyszcza organizm z toksyn:) Ja sama piję zieloną herbatę tylko że ja sie nie odchudzam ale chce trzymać wagę i choć jem dużo słodyczy to waga stoi w miejscu:) czyli cos w tym jest:)

Gość efwegggwgwgwegw
panterrka - wiec moze zaczne od tego co jesz - shake proteinowy na sniadanie jest maksymalnie niepotrzebny. sniadanie to posilek, od ktorego zaczynamy dzien, taki codzienny fresh start i powinien zawierac wszytsko co potrzebne do uruchomienia rano ciala, umyslu i duszy - i bialko i weglowodany i tluszcze i cukry. Shaki proteinowe i bialkowe stosuje sie jako posilek okolotreningowy. Zjesc po cwiczeniach trzeba zawsze, tracisz podczas nich energie a nie da sie ukryc,ze energia to jedzenie i nie uciekniesz od tego, ale od ciebie zalezy jakiej wartosci bedzie ta energia. jesc mozna do 3 godzin przed snem - jesli chodzisz spac o 1 w nocy to zjedz bialkowa kolacje o 22. Ogolnie stawialabym na bardziej urozmaicone cwiczenia, tzn silowe ogolnorozwojowe a po nich aeroby czyli ten orbitrek i krecenie hula-hopem. do tego oczywiscie duzo wody:) U mnie sprawdza sei jedzenie 5-6 posilkow co 3 godziny, nie mam wtedy czasu na zachcianki, bo nie bywam glodna.