Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka21//1

Najbardziej niemili ludzie mieszkają w Krakowie i Katowicach. Oto moje wnioski :

Polecane posty

Gość gość
śląskie chamstwo jest nie do pobicia. Kielczanka mieszkająca przez 2 lata na śląsku.

Gość gość
Jeśli chodzi o Śląsk to Bytom i Ruda Śląska są nie do pobicia w chamstwie.

Gość gość Gosia
zgadza się, a kierowcy to takie chamy, że głowa boli. Jeszcze Rybnik dodać do listy. Mega zadupie, a ludzie chamskie i głupie

Gość gość
Co do Katowic to się zgadzam, bo tam chamstwo niemałe. Ale jeśli chodzi o ludzi z Krakowa to mam inne zdanie, bo byłam tam niedawno w sprawie służbowej i ludzie w firmie potraktowali mnie i moje koleżanki bardzo pozytywnie. Z uśmiechem na twarzy, każda przedstawiła się rękę podała, bardzo rozmowne i pozytywne osoby. Natomiast mieszkałam rok w Gdańsku i to jest dopiero chamstwo. Ludzie ludziom wrogiem, wyścig szczurów w pracy, ludzie chodzą z zadartymi nosami, myślą, że są niewiadomo kim. Wyssą z Ciebie całą dobrą energię. Tam trzeba być chamem, żeby przetrwać. Oczywiście nie wszyscy tacy są, ale większość.

Gość gość
W Krakowie panuje nie tyle chamstwo, co jakies dziwne poczucie wyższości. Ale generalnie ludzie są nieszkodliwi. Za to co do Śląska zgadzam się, ze chamstwo bije tam rekordy :D

Gość Jula8980808880
Ja polubiłam górali z Zakopanego ostatnio. Trochę cwaniaki- to prawda, ale są tacy jakby bardziej wyluzowani. Jest taki stereotyp, ze Polacy są dość sztywni i mało otwarci, a górale z tego co zauwazylam własnie wrecz odwrotnie

Gość gość
Jak robi się ankiety zawraca ludziom głowę to nie dziw się że mają cie dosyć

Gość gość
Najgorsza jest Lubelszczyzna: X Niech zgadnę, same Sebixy i Karyny plus kilku buraczanych parweniuszy i zero uśmiechniętych uprzejmych ludzi tylko patrzenie z byka na każdego? :-D Gdy jedziesz w te strony nie zapomnij złotego zegarka, torebki "Vitton" i machaj ostentacyjnie kluczykami od dobrej marki auta. Tylko to wieśniaków uciszy, bydło tylko z buta się traktuje.

Gość gość
Ci jak to się mówi dziady spod ruskiej i ukraińskiej granicy to najgorszy motloch, wredne typy i fałszywe a jak się juz gdzieś trochę dorobili to już wyżej sraja jak d**e maja albo gorzej. Warszawka tez chamska. Zobacz jak gdzieś jedziesz i jedzie auto-rejestracja wawki to jakie chamy jadą.

Gość gość
W katowicach mieszkaja same prymitywy, chamy Kompletna katastrofa, tam dieci bym nie puscil do szkoly peldej debilów

Gość gość
Największe chamstwo w nacjach o których piszecie to jest element napływowy z różnych miejscowości zaściankowych, i to oni tworzą zły wizerunek rdzennych mieszkańców tych miast. Udając inteligentów którymi nigdy nie będą ,ale przecież nikt o nich nic nie wie,a to totalne d-n-o.

Gość asd

wyborne, opinie przedstawicieli handlowych i ankieterów... może zapytajmy o zdanie zlodzieji, gdzie ludzie najbardziej agresywnie reaguja na probe wlamania?
w Białymstoku ludzim sie nudzi to chetnie pogadaja przez telefon. W warszawie ludzie maja duzo na glowie i jak dzwoni ktos pozawracac de to nie bardzo sa sympatyczni. Akurat jestem z warszawy i owszem ludzie nie sa tu zazwyczaj mili - ZWLASCZA JAK COS OD NICH CHCESZ. Co innego jak umiesz ich podejsc i zaczniesz od tego CO ONI CHCA. Mimo wszystko nie ma tu takiego chamska jak w krakowie, w ktorym mieszkalem kilka miesiecy. To jak mnie potraktowano w urzedach pasowalo do tych wszytskich opinii w internecie o chamskich betonowych urzednikach, z punktu widzenia warszawiaka wydawalo mi sie ze ludzie troche przerysowuja... rzeczywiscie w krakowie sa tacy urzednicy. To samo w restautracjach, ogolnie w krakowie poziom gastronomii jest duzy wyzszy niz w warszawie (konkurencja, turysci), ale to jak sie CZASAMI zdarza potraktowac komus klienta w kanjpie, a zwlaszcza w sklepie badz punkcie obslugowym to warszawiakowi wychodza galy na wierzch!
W warszawie jest duza konkurencja i dobra komunikacja wiec jak komus nie pasuje to sobie pojedzie gdzie indziej po uslugi, w krakowie widac sie dzieje co sie chce.
poza tym krakusy sa sztywni i sztucznie dystyngowani. Skonczyli 25 lat to udaja powaznych, w wiekszosci nawet dosc dobrze buduja zdania zlozone, efekt psuje tylko wiecznie mowienie NA. vel "na mieszkaniu"

Gość A wlasnie ze nie

Nawieksze hamstwo i bardzo wredni zawistni ludzie mieszkaja w Bełchatowie Warszawie Łodzi ta elita to banda rozpieszczonych bachorow bogatych rodzicow cwankakow co maja po 10 samochodow pustych panienek lansiarek i innych gadow 

Gość Ludzie

Ostatnio byłewm w Warszawie I jakie tam jest chamstwo I prostactwo . Naprawde:(

Gość szaarriiikkk

Najbardziej niemilych ludzi spotakalem tutaj...

Statystyka szarika

Gość abc123

Wszędzie można spotkać miłych i niemiłych ludzi, ale w każdym mieście sa troche inni, specyficzni na swój sposob. nie wszyscy, ale ci, którzy siedza tam dłuższy czas.

Ja mieszkam w Krakowie i spotykałam jak dotąd raczej miłych ludzi, jeszcze nie spotkałam się z chamstwem, a w Warszawie już tak np. od pań ekspedientek, w urzedzie itd.   Także z większym chamstwem jak dotąd własnie spotkałam się w Warszawie.
Natomiast na lubelszczyźnie i podkarpaciu są właśnie raczej mili ludzie, choć rózni sie zdarzają. Są bardziej protolinijni niz z lepiej rozwinietych regionow. A spedziłam tam wiele lat bo pochodze z podkarpacia, a w Lublinie studiowałam 4 lata.

WIelu niemiłych ludzi spotkałam w Białej Podlaskiej, sama nie wiem dlaczego, ale  może na takich trafiłam, np. brak dzień dobry i dowiedzenia w sklepach (tych niescieciówkowych) to tam norma. No i starsi ludzie są wścibscy. Miałam tam narzeczonego, więc trochę doswiadczen mam. Albo kiedy jeździełam busami z lublina do Białej Podl. to ciagłe awantury w busach o miejsca, przystanki itd.

Ale tylko na tamtej linii, bo na innych trasach tak jakos nie bylo. No ale i tam udawalo mi sie spotkac z kolei bardzo milych ludzi.

Co zaskakujące najmilsi ludzie jakich poznałam to Rosjanie czy Ukraińscy, chociaz nie lubiłam nigdy specjalnie tych nacji, ale generalnie są mili i gościnni

Gość Marcin#1992

Bełchatów -bardziej chamskiego miasta nie spotkałem tam ciagle tocza sie wojny Gksy z Widzewem tam ludzie Ci dupsko obrobia ze masz stara bryke czy buty nie firmowe miałem kiedys z Bełchatowa laske z osiedla Binkow puste to i głupie jak koza straszna materialistka wystarczy isc do pierwszego lepszego klubu w Bełchatowie tam pełno takich co same pchaja sie na h..

Gość Creizoll _Shrek22

Radom Radom Radom tam dopiero jest hamstwo i buractwo hamstwo goni Hamstwo tam jest taka jedna hamowa Badowska M.. co ja caly Radom zna z Hamstwa

Gość Gość

Czytając was odnoszę wrażenie, że w Polsce są sami źli ludzie hahaha

Gość Gość

Piszecie same głupoty, ja poznaje samych wspaniałych ludzi😁

Gość Wujek_Staszek_krk

Rzeszów i Dębica najgorsze dwa miasta jakie sa na mapie tam dopiero jest prawdziwe hamstwo i buractwo pracowałem tam tzn byłem w delegacji brak słów szef burak i cwel nawet mi nie zapłacił za wykonana robote 

Gość Gosc
Dnia 9.11.2011 o 22:53, Gość ochnounou napisał:

oj tam oj tam oj. ja jestem z Krakowa i jestem miła 🙂 chociaż nie powiem, dzisiaj jakiś facet wsiadł do tramwaju, puścił pięknego pawia na podłogę, powiedział 'uuuuups, pszaszam państwa' i wysiadł na kolejnym przystanku. miłe to to nie było.

Wychowany, przeprosił

Gość Gosc12345927gosc
Dnia 9.03.2019 o 00:52, Gość Creizoll _Shrek22 napisał:

Radom Radom Radom tam dopiero jest hamstwo i buractwo hamstwo goni Hamstwo tam jest taka jedna hamowa Badowska M.. co ja caly Radom zna z Hamstwa

Haha przypadkiem znalazlem ten watek wiem o kogo chodzi Mariola Badowska znam te laske uciekla z chaty pije pali bardzo wulgarna dziewczyna z Radomia mialem z nia niestety stycznosc <lo> A co do najbardziej chamskich miast to chyba Białystok tam jest dużo tych ukraincow i ogulnie Białystok do bezpiecznych miast nie nalezy PoZdro

Gość Goscbgosc×

Poznań Poznaniacy wredni chamscy zadufani nie lubie poznania

Gość ree
Dnia 24.08.2016 o 00:02, Gość gość napisał:

Jeśli chodzi o Śląsk to Bytom i Ruda Śląska są nie do pobicia w chamstwie.

W Bytomiu to ty chyba tylko po Bobrku chodziłeś xD

Dnia 23.08.2016 o 23:31, Gość gość napisał:

śląskie chamstwo jest nie do pobicia. Kielczanka mieszkająca przez 2 lata na śląsku.

Ślązacy nie są chamscy.

Gość Lucygosc##

Opole straszne chamy mieszkaja niby świetoszki a hamy jakich mało no i Warszawiacy tam to dopiero hamstwo nie do pobicia

Gość Spoko^gosc$$$

Najwieksze hamy mieszkaja w Świetochłowicach w dzielnicy Lipiny tam dopiero jest masakra pijaki menele samotne mamuski co żyja z mopru brud smrod kila i mogija chamstwo jakich mało tam już dzieci przeklinaja i pija bryne

Gość JungleBoy

Pabianice miasto pełne hamow i ...i 

Gość Synoptyk_jacek

Co do najwiekszego hamstwa zgadzam sie z wpisem o Warszawie Radomiu i Krakowie jeszcze można do tej czarnej listy dopisac Łódz i Skarzysko Kamienna tam dopiero sie mega dzieje bardzo nieżyczliwi ludzie tam mieszkaja bardzo zawistni podli i arogancy .