Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana ciągle

nie wiem czy schudnąć, boję się utraty piersi...

Polecane posty

Gość załamana ciągle

mam duże piersi 75 F, ważę 65 i mam 170 cm. Chciałabym być chudsza, ale boję się, że z piersi zrobią mi się wiszące worki... najgorzej jest z brzuchem jak siedzę... co mam zrobić, żeby piersi zostały takie jakie są, a brzuch schudł i tyłek?:P ćwiczę te 8 minutowe filmiki od miesiąca, ale bez diety chyba nie ma szans... co mam jeść, żeby brzuch mi spadł?:P a no i jakiś tabletki może łykać, ten dakolen na piersi?

Gość myślałam że tylko ja
jeśli masz figurę typu jabłko: czyli szczupłe biodra i nogi a gruby brzuch.... to choćbyś sie zesrała tego nie zmienisz gdy będziesz sie odchudzać schudnie biust i nogi będą jak patyki ćwicz skrętoskłonny i wszelkie ciczenia wzmacniające brzuch myślę że waga którą masz obecnie nie jest przesadnie wysoka, zważywszy na to że masz bardzo duży biust

Gość załamana ciągle
mi się marzy 52 kg.... ja mam w biodrach 99 cm a w talii 75cm. na wysokości pępka 83 cm:O sama nie wiem jaka to figura...

Gość dziwne to jak hohoh
dziewczyno jestes szczupla, masz fajne cycki, nie jedna by takie miala. Chcesz wygladac jak te plaskie patyki?? cycki to twoj atut, nie chudnij. jestes w sam raz.

Gość eeeeeeee????????
75F to wcale nie takie duże :P

Gość załamana ciągle
no wiadomo są większe:P dziwne to jak hohoh jesteś kobietą?:P

Gość załamana ciągle
:P

Gość dfjsdfgdf
ja mam 168 cm i waze 50 kg, cycki 70 C :P

Gość załamana ciągle
no i co to wnosi do tematu?:D

Gość kalllamitka
załamana ciągle, wnosi że dziewczyna ma najpewniej źle dobrany stanik :D

Gość jesteście w separacji
Na piersi tylko stanik. Jeśli masz odpowiedni, to potem tylko sama natura. Na jędrne piersi n ie pomogą żadne kremy, ćwiczenia mogą je utrzymać w ryzach i tylko tyle. To natura, jej nie przechytrzysz, chyba że lubisz sztuczność i zdecydujesz się na fantastic plastic.

Gość załamana ciągle
a jakieś tabletki na ujędrnienie?

Gość afettgrw
zadne tabletki, zdrowa dieta z dobrymi tluszczami, bialkiem i weglowodanami,a do tego DOBRZE DOBRANY STANIK. Wejdz na balkonetke albo lobby biusciastych, ja mam niewielki biust i nie jestem chuda a nosze 70FF, ty pewnie nosisz za szeroki obwod i za mala miske, prawdopodobnie jesli dobierzesz sobie stanik to stan twoich piersi poprawi sie przed odchudzaniem,a potem stanik bedzie je dobrze podtrzymywal, wiec nie powinny opasc, chyba ze schudniesz nagle na jakichs durnych glodowkach.

Gość justynaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasaa
dobrze prawi, polac jej:) jak chcesz mozesz sie zmierzyc baaaaaaaardzo ciasno na wydechu pod biustem i normalnie w sutkach i podac tu, powiemy ci jaki orientacyjnie rozmiar powinnas nosic.

Gość załamana ciągle
niekiedy noszę 70 F, ale niektóre siedemdziesiątki są za ciasne... zależy od stanika...

Gość załamana ciągle
dzięki za wszystkie rady:P jak jeszcze macie coś ciekawego do dodania to czekam:)

Gość powsinozkaaa
bo jezeli masz za mala miske(a sadze, ze na pewno masz, 70F to male piersi) to wtedy wydaje sie,ze obwod jest za maly. zmierz sie i zobaczymy jaki powinnas nosic rozmiar. Na jakie rady jeszcze niby czekasz, nie ma jednego uniwersalnego sposobu, gdyby byl jakis cudowny sposob, to zadna kobieta nie mialaby obwisnietych piersi....

Gość hijik
Jędrność piersi po odchudzaniu zależy tylko i wyłącznie od ilości gruczołu. Jak masz mało gruczołu, a dużo tłuszczu to niestety śledziu witaj. Możesz zadbać o elastyczność skóry i mięśni w tym obszarze.