Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaaaMlodaa

MOCNE BOLE BRZUCHA

Polecane posty

Gość OnaaaMlodaa

Witam moj cykl sie zaczol 26.10.11 przewaznie mam 30-32 cykle.. ostatniego miesiaca byl 31 dniowy. 7.11.11 wspolzylam boje sie ze moglo dojsc do zaplodnienia... owulacja wypada mi 11/12.11 czy jest taka mozliwosc?? dodam ze nie mam praktycznie sluzu tzn mam ale nie az tyle by bylo go na zewnatrz tylko w srodku w dodatku jest taki jak woda strasznie plynny i troszkę sie rozciaga . Od dwoch dni strasznie mnie boli brzuch temperatura w normie 36.2. Czy jest mozliwosc ze przez zaplodnienie mam takie mocne bole ???

Gość dzis jest 9 listopad
a tobie owulak wypada 11/12.11 wiec czego nie rozumiesz? jeszcze nawet nie mials owulacji dziewucho to sa ale bóle owulacyjne a tem za niska póki co

owulacja

Gość OnaaMlodaa
z tego co slyszalam to plemniki moga przezyc pare dni ....! z tym ze tego sluzu praktycznie nie ma tylko woda wiec wsumie chyba nie mialy by jak ?? orientuje sie ktos?

trzeba bylo sie zabezpieczac moja droga droga a nie terz lament i placz moze ciaza moze nie tego dopiero dowiesz sie jak @ przyjdzie albo nie przyjdzie

Gość OnaaaMlodaa
wgl serca ludzie nie mają a co to raz sie nie moze zdarzyc ??? zapomial wol jak cieleciem byl....

Gość ąż ty
paula,panterka w centki,the oleska czemu taka wredna jestes????a ty chcesz zeby ktos ciebie rozumiał!!! jak sam nie potrafisz nikogo zrozumiec!

Gość candyjunkie
Prawda, że postąpiłaś nieodpowiedzialnie. Nie da się ukryć, widać to po tym ile dziewczyn dziennie pisze takie same rzeczy. Też byłam cielęciem, a jakoś o zabezpieczeniu zawsze myślałam, teraz nie panikuj, bo jeśli nawet to już za późno, teraz tylko gnaj po test.