Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowaJaa:)

miłosc nie wybiera...

Polecane posty

ja 31 on 20 ...i tak zostalismy para i mamy gdzies co inni mowia:)

Gość rrrwww
jeśli to nie prowo, to pogratuluj mu bycia kozakiem

pisze po to by udowodnic wszystkim ze wszystko jest mozliwe jak sie bardzo czegos pragnie:)

8 miesiecy:)

Gość zielona mandarynka
Ooooo 8 miechów fiu fiu a juz chciałam gratulować poczekaj jeszcze ze 2 lata i jak się nie znudzi i młodszej nie znajdzie wtedy pisz, że wszystko jest możliwe.

prinzeska- to forum kobiece a nie dzieciece nie bawi mnie zakładanie prowokacyjnych topikow pozatym to moj drugi temat załozony na tym forum

Gość ten w kropce
moja ex z kochankiem miała taką samą różnice wieku, po roku wszytko trafił szlag jak przestałem utrzymywać oboje

mandarynka,jasnowidziem nie jestem jasne ze wszystko jest mozliwe.Rowiesnicy w swoim wieku rowniez sie rozchodza dla roznych powodow kiedys to bedzie kiedys a dzis ciesze sie kazdym dniem

Gość zielona mandarynka
Dlatego piszę nie chwal dnia przed zachodem słońca. Mi oczywiście to zwisa są faceci co szukają starszych kobiet takich mamusich. A Ty tak tą różnicę wieku zaznaczyłaś w temacie, że po prostu tak napisałam. Nie gorszy mnie to po prostu poczekaj trochę bo to trochu jeszcze mało, żeby aż tak zachwalać jeszcze może szydło wyjść z worka. Ale oczywiście jak jesteś szczęśliwa to gratuluje co mi do tego.

Zgadzam sie z tym,lecz wbrew pozorom pasujemy do siebie ja wygladam na duzo mniej lat niz mam i tak naprawde zachowuje sie jak dwudziestoparo latka,a on jak na swoj wiek jest bardziej dojrzały takze mamy o czym rozmawiac:P

A i dziekuje wyszystkim zyczliwym rowiniez zycze wam szczescia:)

troche ryzykowna znajomosc.... wiesz mlodszy tyle facet pozniej moze ci zrobic skoczek w bok :) ja generalnie wole ciut starszych odemnie a nawet te 10 lat ale to on odemnie nie ja od niego ...pozdrowienia i szczescia zycze...

Gość kasiaa90-1990
no bez przesady 10 lat to nie jest tak dużo ;) nic do takich związków nie mam ;)chociaż sama mam chłopaka tylko rok starszego o demnie