Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona24

Test ciążowy dwa tyg przed miesiaczka ...Wierzyć mu???

Polecane posty

Gość Zaciekawiona24

Pyt takie jaie w temacie piszcie doświadczone kobitki :)

Gość Zaciekawiona24
Wypowie się ktoś ?

Gość mamusia synusiaaaaa
jak to? przeciez 2 tyg. przed miesiączka jest owulacja to na test ZA WCZESNIE!

Gość test robi się
po spodziewanej miesiączce a nie dwa tygodnie przed nią. Wtedy masz przecież owulację.

Gość Zaciekawiona24
Wiem kobitki dlatego pytam bardziej doswiadczone :) poniewaz na jednym forum wyczytalam ze laski robily i wyniki byly jak sie pozniej okazlo wiarygodne dlatego pytam was :D czyli nawet jesli byl test to mam nie brac wyniku do siebie?

Gość test robi się
na jakim forum twierdzą że test ciążowy robiony w czasie owulacji jest wiarygodny?? W czasie owulacji można robić testy ale owulacyjne wykrywające owulację. Podczas owulacji dochodzi do zapłodnienia więc nie ma szans żeby test wykrył ciążę która dopiero zaczyna się w tym momencie. Najbardziej czuły test może wykryć ciążę po ok 6 dniach od zapłodnienia.

no oczywiście że nie bo jak może test wykryć coś czego jeszcze nie ma albo dopiero co się tworzy? organizm musi "zaakceptować" ciążę i zacząć produkować bete by test był wiarygodny dlatego czeka się minimum do dnia spodziewanaj miesiączki

Gość Zaciekawiona24
Nie na tym przez przypadek wpadłam na wątek na tam tym i temat mnie zaciekawił aż lekko się zdziwłam :) ale dziękuje że się ktoś wypowiedział :*

Gość test ciazowy
podczas owulacji moze wyjsc pozytywnie i nie oznacza to ciazy, zdaza sie ze taki test pokazuje owulacje poczytaj w necie o tym, chyba ze zaszlas w poprzednim cyklu a krwawienie wzielas za miesiaczke

Gość Zaciekawiona24
nie nie w poprzedniej nie ma opcji a teraz było ostro i nie wiem co myslec poczkeam do 12 :) mysle ze nie bede a na tescie 1.11 byla 1 wiec nie ludze sie pomimo tego ze to za wczesnie było na tescik ale teraz czytam czytam ale jednak jak to sie mowi organizm plata rozne figle wiec czasem fajnie dopytac doswiadczonych ;D