Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antylopa1333399

Za rok do Angli.., A języka zbytnio nei umiem ;/ HElP ME

Polecane posty

Gość Antylopa1333399

Witam was;). Otórz ma ogormny problem. Za niecały rok będe musiała przeprowadzić się z rodzicami do angli. Ojciec niespodziewani dostał tam pracęi neistety wszyscy będziemy musieli tam zamieszkać. jestem obecnie w ostatniej klasie gimnazjum,a mój agielski jest kiepski.;/ NA jakimś tescie poziumującym wyszło mi B1 i to jest napewno za mało aby chodizć do brytyjskeij szkoły. Wyjazd za niecały rok i muszę się wziąć w garść i uczyć słówek . Jak myśliciw dam rade?. Na co mam nałożyć wiekszy nacisk? gramatyk aczy słownictwo. NArazie mam plan uczyć się codziennie 100 słówek,a le boej się ze tego jest za dużo i że m isięna koncu pomylą,boje się też ze jeśli będe uczła się i ch mniej, to sobie nei poradzew tej szkole. :( Co wy o tym my slicie, jak waszym zdaniem powinnam sie uczyc ?:) pozdrawiam :)

Gość ptasiek nastroszony
nauczysz sie , chyba ze nie nie masz drygu jeno do francuskiego masz. Czarni studenci z Zambii czy Nigru przyjechawszy do polski uczyli sie trudnego narzecza z nad wisly w rok i konczyli tu studia i to techniczne.

Gość rerteretrte
Zazdroszczę Ci, po roku będziesz mówić jak brytyjka. Ja co prawda mówię biegle, choć nigdy nie byłam w UK, i nadal nie mam sposobności tam jechać :O