Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwudziestka

Denerwuje mnie brak życia erotycznego

Polecane posty

Gość dwudziestka

Niedlugo skończe 20 lat a nigdy nie uprawiałam seksu. Nawet nigdy nie miałam chłopaka. Żaden mnie nawet nie przytulił a co dopiero pocałował. Ostatnio mam często chęć na seks i się masturbuje. Boje się, że bede cały czas sama albo dopiero znajde sobie kogos na stałe w wieku 37 lat jak moja matka. Mówia, ze jestem ladna i zgrabna. Faceci daja do zrozumienia, ze im sie podobam ale nie chca ze mna byc na stale tylko chca jednego. Z jednej strony nie chce robic tego z pierwszym lepszym bo bym miala poczucie winy i balabym sie ze wpadne przez brak doswiadczenia w tej sferze ale z drugiej mam taka chec przejsc ten kolejny etap doroslosci i zaznac rokoszy, ze czasem mi to obojetne. Najgorsze, ze faceci sie mnie boja bo mysla, ze jestem niemila. Wnioskuja to po wyrazie twarzy. Tak naprawde jestem niesmiala choc to skrzetnie ukrywam. Wstydze sie swojej niesmialosci i swojego dziewictwa. Denerewuje mnie to bo czuje sie jak niemota.

mezczyzni kleja sie do kobiet rozesmianych pogodnych sedecznach i czasem do inteligentnych... omijaja szerokom lukiem piekne ale nadete paniusie ty wiesz co masz zrobic wiec czemu tego nie robisz? zmien mine!....to wszystko:)