Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agrataka

ciąża - za wolno się rozwija

Polecane posty

Gość melodyyy
ale twoj wynik jest za niski juz na pierwszy rzut oka:(

Gość mikaszka
Kochana nie martw się na zapas. Ja miałam bete po 48h większą zaledwie o 50%, a ciaża na usg niby rozwijała się za wolno: Różnica po dwóc tyg była niby o 3doby. Dzisiaj ma zdorwiuteńką dziewczynke...

mikaszka dzięki, właśnie tak wzdycham bo wiem, że zawsze ktoś tak dobry jak Ty się odezwie i wesprze trochę...

posłuchaj u mnie okazało sie że ciąża jest o 2 tygodnie młodsza co prawda pózno to wyszło ale cóż lekarz bogiem nie jest i nie powie co i jak dokładnie . jakieś 2 tygodnie temu okazało sie że źle było poobliczane i w rzeczywistości o 3 tyg młodsza :) czyli owulacja sie przesunęła na to wychodzi. więc sie nie martw . Ja na początku też schizowałam i luteine dopochwowo brałam 2 razy dziennie :)

niestety... wszystko zatrzymało się na 5 tygodniu. Beta z pon 22,5 tys z środy już tylko 10 tys... czyli jednak. Dziękuje dziewczyny za wsparcie, że pomogłyście mi to jakoś przeczekać...

Gość gość
witam, dzisiaj bylam u lekarza i zrobil mi usg stwierdzil ze powinien to byc 5 tydz a jeszcze nic nie widzi, w jajniku zauwazyl jakas krew powiedzial mi ze to na pewno jest ciaza, ale jest kilka opcji taka ktora sie nie rozwija, pozamaciczna lub zdrowa ciaza w ktora po prostu pozniej zaszlam... co robic? dodam tez, ze leczylam sie na nieplodnosc, bralam lek na obnizenie poziomu prolaktyny. dal mi skierowanie na badanie hcg jutro 15.11 i za tydz wtedy sie dowiem co i jak..

Gość Iw Donica
Witam. Wiem ze moze starty wątek ale zaryzykuję. Mi bhcg wziekszylo sie tylko o 12,6%. Robilam 14,06 wyszlo-590,1 a po 48 godzinach 16,06 wyszlo mi-669,4. U lekarza we wtorek 13,06 na usg stwierdzil ze jest zarodek ale bardzo maly i nie umiał zlokalizować miejsce jego pobytu. Okres mialam 05,05 i okres spoznia mi sie 15 dni a nie mam regularnych cykli.co o tym myślicie? Bo ja juz nie wiem co myslec i spać niemoge i nie moge sie na niczym skupić bo staralam sie z mezem od 4 lat o dzidziusia

Gość gość
Obym się myliła, ale niestety przyrost dobrze nie rokuje, sam poziom (tylko 500) także...