Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kartoteka

Płeć dziecka na podstwie daty urodzeń rodziców.

Polecane posty

Gość kartoteka

Hej, chciałabym zaczerpnąc Waszej opinii. Mam znajomą, ktorej tata (pan juz dojrzały) potrafi obliczyc parą z ich dat urodzenia kiedy i w jakich latach urodzi sie im chłopczyk bądź dziewczynka. Tylko on zna ten patent i powiedział, że nikomu nie zdradzi. Ponodz sprawdza sie w 100%. Tzn, np jak ktoś zachodzi w ciązy a jeszcze jest za wczensnie aby stwierdził lekarz płeć, to on juz na podstawie swoich obliczeń potrafi powiedziec czy bedzie to chłopiec czy dziewczynka. Ja mam już synka i chciałabym miec druga dziewczynkę i wyszło nam, że do czerwca przyszłego roku mamy szanse na dziewczynke a potem po czerwcu przez 3 lata bedzie chlopak. I kolejna sznasa na dziewczynke dopiero po tych trzech latach. Nie wiem co o tym my myśleć, Myślicie, ze naprawde takie cos jest możliwe? Skoro tak to sie sprawdza. Słyszeliście o takim czyms? Dlaczego koleżanka miałaby nas nabijac w butelke przeciez wie, ze nam zalzy na dziewczynce.

Gość angeloveee
nie no, ja pierdole, takie bzdety to mozna tylko na kafe wyczytac:O:O ...DNA,chromosomy...mowi ci to cos wiejski głupku? czytasz cos wiecej niz "pani domu"???

Gość Słyszałaś o
Chińskim kalendarzu płci??Jak dla mnie on nie tyle co wylicza co sugeruje się tym kalendarzem

Gość kartoteka
JA tez sie dziwie, że to jest mozliwe. Ale przeciez sobie tego nie wymyśliłam... I kasy też za to nie bierze. A skoro wszystkim kolezanką sie sprawdza. On sam ma 3 córki i tylko w jednym roku wyszło, że moze mieć syna. Z żoną zaryzykowali i rzeczywiście maja 3 córki i jednego syna.

Gość loris26
Pamiętam, ze parę lat temu spotkałam sie z czyms takim.Była taka tabelka i tam pisała własnie o czym takim.Ale nie do końca to w to wierzę.Wierzę natomiast, że ziwczynka może byc gdy para kocha się na kilka dni przed owulacją a przy samej owulacjii jest najczęściej chłopczyk.To znaczy im bliżej owulacjii to plemniki z chłopcem sa szybsze, natomiast wcześniej zwyciężają dziwczynki bo s abardziej wytrwałe a plemniki z chłopcem gina.Taka teorie znam i wiele par ja sprawdziło pozytywnie w praktyce.

Gość krosta nie krosta
angeloveee - zona swojego męza czy jagoda ?? styl , chamstwo i słoma z butów;]

Gość angeloveee
dla was, prymitywne wiejskie tępoty,sloma z butow to jak ktos wam napisze prawde,ze niezle ograniczone jestescie:O

Gość kartoteka
W sumie nie dziwie sie, ze macie taki odbiór, jakby ktos obcy napisał o takim czyms tez bym sie brechtała. Ale kojarze taką sytuacje, ze lekarz mowił jakies tam kolezance, że bedzie miala chlopaka przez dlugi, dlugi czas... A ten dziadek od początku mowil, ze bedzie dziewczynka i lekarz jest w błedzie. I rzeczywiście na końcowym usg wyszło, ze to jednak dziewczynka, że przez całą cieże lekarz żle odczytywał ( pewnie pempowina go zmyliła).

Gość o litosci......
pempowina.....no ludzie,znajcie granice osmieszania sie....

Gość angeloveee
Co??? Pempowina? what the fuck "pempowina"?????

Gość krosta nie krosta
a jednak miłam racje, wszesie sie ciebie pozna, jesteś jak wrzÓd na dupie ;]

Gość kartoteka
chciałam znac opinie, co myslą osoby które nigdy o takim czyms nie słyszały... I spoko znam juz!

Gość krosta nie krosta
kartoteka - jest to możliwe

Gość kartoteka
JA nie wiem skąd w Was tyle złośliwości... BAwi Was to? JEsteście mądre pewnie tylko dlatego, że tu sie jest anonimowym.

Gość angeloveee
krosta, wypad:O

Gość kartoteka
krosta nie krosta----> słyszałas o takich obliczeniach?

Gość rurka kremowa
pempowina:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość krosta nie krosta
błysnęłaś jak na gwiazdę forum przystało ;]

Gość krosta nie krosta
kiedyś czytałam,

Gość angeloveee
krosta,rozumiem, ze twoj malo pojemny mozg kojarzy tylko dwa nicki z kafe...no wspolczuje takiego kurzego rozumu,wspolczuje:O a teraz wypierdalaj i to w podskokach:D

Gość kartoteka
Czyli jest to mozliwe skoro druga osoba gdzies z Polski to potwierdza. Fajnie, że o tym napisałaś,

Gość krosta nie krosta
błyszczysz, ;] pisz tak jeszcze, u ciebie to norma, do meza, do syna i na forum ;] pisz pisz

Gość kartoteka
Diewczyny wymiencie sie numerami gg, bedzieice miały łatwiej :)

Gość kkkkkooolllaaa
ponodz :D :D :D a tak poza tym, to większych głupot dawno nie słyszałam.

Gość uła...
pempowina koleżnką ponodź ... kobieto miej litość...

Gość kartoteka
Do rzeczy Bejbe, do rzeczy... :)

Gość kartoteka
to na tym chyba zakończyłyśmy.

Dwie rzeczy są pewne: plemniki żeńskie są wolniejsze ale wytrwalsze i wieksza szansa na zajscie z dziewczynką jest PRZED owulacją. W owulacje i po niej szybsze plemniki z chromosomem męzkim X dac mogą chłopca. Druga sprawa , że facet może więcej produkowac plemników z określonym chromosemem płci. W takiej sytuacji i 8 dzieciaków może sobei wroznch porach dnia, nocy, miesiaca narobić a moga byc sami chłopcy i tego nie przeskoczy ;) żadne kalendarze, pozycje, daty rodziców, grupy krwi..nic .. Szansa 50/50 więc albo sie ktos decyduje na dziecko- nie wazne zjaka płcia albo ma problem :o