Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagodazbitasmietanka

Jak zinterpretować takiego sms-a ?

Polecane posty

facet mi pisze " Jak chcesz to możemy się wybrać na kawkę". Czy on mi robi łaskę czy co, bo jakoś dziwnie to brzmi. czy ja jestem przewrażliwiona.

Gość fbtn
jestes przewrazliwiona moim zdaniem

no własnie tez mi sie to tak wydawało.

Gość jesteście w separacji
Jesteś przewrażliwona, a on pewnie dumał co napisać do Ciebie godzinami. Idź na tą kawkę, tudziez możecie też poobserwować gile, sikorki i wróbelki, ale jak on woli kawki, to czemu nie.

Facet Cię zaprasza. Po prostu. My faceci jak to mówi Wojtuś Cejrowski jesteśmy prości jak syfony. Mówimy że chcemy się wybrać na kawkę, to znaczy, że uważamy, że kobitka do której żeśmy tego smsa wysłali jest fajna i warto się nią zainteresować. Ale się też boimy, żeby nie wyjść na zdesprerowanego wyposzczonego prawika. Toteż tak od niechcenia rzucamy a może by na ryby, grzyby, kawkę. I jak panna odpowie pozytywnym sygnałem, to się cieszymy.

Czy on mi robi łaskę czy co, bo jakoś dziwnie to brzmi. czy ja jestem przewrażliwiona." jeszcze nie było pierwszej randki a już sa problemy :D ja pierdole :D

Gość MEMU
On cie poprostu zaprasza. A to jego zapytanie jest taką asekuracją jakbys mu odmówiła, zeby mu nie było głupo

"Jak chcesz to możemy się wybrać na kawkę" Dobra, niech będzie, interpretuję. Facet między wierszami pisze ci, że chce mieć z tobą piątkę dzieci, psa i domek z ogródkiem, po którym będziesz co rano biegała boso po rosie. Tak jakoś mniej więcej.

Babeczki lubią sobie stwarzać problemy" i wrecz uwielbiają je pielęgnować :P

toż to podstawowy tekst do podrywu , ktorego używa 95% facetów" ale źle wypowiedziany by poskutkował w 100% :P

no właśnie dlatego, że podstawowy to takie trochę sztuczne jak dzień przed Wigilią przy zakupie w warzywniaku rzucenie "kilo ziemniaków i Wesołych Świąt" poproszę

A jesli już mezczyzna dopnie swego i uda mu się zaprosić ową niewiaste na "kawe" , w romantycznej scenerii kawiarenki weźmie jej dłon w swoje , spojrzy głęboko w oczy i powie: "Jeszcze nigdy nie czułem się tak wspaniale w towarzystwie kobiety , jak czuję się przy Tobie.Jesteś cudowna":classic_cool: i chooy babeczka mdleje , jest jego😴

" Jak chcesz to możemy się wybrać na kawkę"." kobieta taki tekst nie odbierze tak dobrze jak tekst np taki : W sobotę ok godz 19.00 zapraszam cię na kawę !!! facet dla kobiety powinien być stanowczy i zdecydowany zapytanie w stylu "jak chcesz" budzi w kobiecie niepokój :D czego najlepszy dowód mamy tutaj