Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomeczek_87

wewnetrzny brak akceptaci biseksualizmu

Polecane posty

Gość tomeczek_87

wiele razy to zagladalem ale pierwszy raz pisze. Jestem biseksualny, mam zone. Nikt nie wie o tym ze nie jestem hetero. Plany spotkania sie z mezczyzna, rozne pomysly i fantazje kasuje z pamieci. Nawet jak przychodzi czas kiedy zona przestaje mnie podniecac i zaczynam myslec o nigdy niespelnionej probie z mezczyznami to zawsze neguje takie mysli. Jestem wierny, kocham zone i nigdy jej bym nie zdradzil ale czy wobec mnie takie sztuczne hamowanie wlasnej natury jest wporzadku?

Gość wrong choices
ja tam mam prostą metodę - jak mnie cos przerasta zanoszę to Bogu. Nigdy sie nie zdarzyło, żeby nie zareagował 🖐️

Gość wrong choices
tomeczek_87 :O gratuluję kolego

" Staram sie o moim dualizmie nie myslec i ciagne tak od dlugiego czasu. Nie wiem co robic" To samo, co dotychczas. Ciągnąć to dalej. Niech zostanie to w sferze marzeń. Tych niespełnionych. Same marzenia też potrafią być piękne i mogą być motorem działania człowieka. Właśnie dlatego, że są niespelnione. Jak je spełnisz - przestaną być marzeniami, a staną się rzeczywistością. wtedy zaczniesz marzyć o czymś innym, bardziej ekscytującym. Może o seksie z dwoma mężczyznami? Uważaj. Marzenia mogą się spełniać, jeśli się im pomaga... Niekoniecznie to spełnienie musi przynosić satysfakcję.

Gość ONA-BI34
witaj tomaszu..mam ten sam problem..jestem zona matka a jestem bi i z tym sie mecze..mam ukryte pragnienia z ktorymi walcze kazdego dnia..bycie bi to zmora bo z jednej strony kochsz parterna i chcesz byc mu wierna z drugiej masz inne pragnienia i nie wiesz jak postepowac.a duszenie w sobie pragnien prowadzi do frustracji...

Gość emy noemyi
mam to samo 🖐️ chyba... mam 29 lat, męzatka a jakiś czas temu spodowała mi nowo przyjęta dziewczyna u mnie w firmie, nigdy czegoś takiego nie czułam , nie pociągały mnie kobiety , patrzyłam tylko jak się malują, jak są ubrane etc. O niej mysle non stop ,mam rózne dziwne fantazje... ale wiem ,że nigdy nie zdradze męża , pewnie w końcu mi przejdzie.

Gość czytająca to forum
To to samo jakby mężatka pragnęła innego faceta bo jest wysokim blondynem a mąż jest niskim brunetem. Moim zdaniem prowadzi to zdrady. Jeżeli masz słaby charakter to temu ulegniesz. To że ma się fantazje to nie znaczy że trzeba je spełniać. W prawie każdym związku partner przestaje podniecać, szara codzienność. To czy pragniesz kontaktu intymnego z facetem czy kobietą nie ma znaczenia. Jak ktoś chce coś zrobić zawsze znajdzie wytłumaczenie.

Gość jesteście w separacji
Moim zdaniem, macie tylko fantazje, a fantazje są po to, by podniecały, nie jest konieczne, by je realizować, zwłaszcza, że kochacie swoje drugie połówki, możecie np. powioedzieć to o czym śnicie i marzycie swoim współmałżonkom - zrozumieją to -chyba że są zaściankowi i niedojrzali do życia dorosłego -tak ogólnie; ja bym zrozumiała.

Gość czytająca to forum
nie mów że Cę nie rozumiem bo jestem hetero (nie znasz mnie). Trzeba być dorosłym i ponosić konsekwencje swoich czynów. Z jakiegoś powodu wziąłeś ślub, przysięgałeś kobiecie że będziesz ją kochał. itd...

Gość czytająca to forum
Podpowiem obejrzyjcie wspólnie filmy erotyczne o tematyce która Ciebie interesuje, może żonie się spodobają...

Ludzie tym roznia sie od zwierzat, ze potrafia nad soba panowac wlasna wola, w tym ujarzmiac i poprawiac wlasna nature. Tak, to jest jak najbardziej w porzadku. Innymi slowy, mozesz robic co chcesz, nie raniac nikogo. Jesli sam zadzierzgnales zobowiazania, np. obiecales zonie wiernosc, to sie tego trzymaj