Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAPUGA1134234

Penisy poniżej tych 18 cm powinny być amputowane (mam DOŚĆ !)

Polecane posty

Gość PAPUGA1134234

żeby nie przysparzać kobietom rozczarowań. Masakra. Znowu spotykałam się z takim facetem, wysoki, dobrze zbudowany, a dziś zdejmuje majtki a tu jakieś naciągane 13 cm. Dramat. I zaraz zaczniecie pisać, że liczy się technika a nie rozmiar ale prawda jest taka, że choćby umiał nie wiem co nim zrobić a miałby właśnie takie marne 13 cm to nigdy nie będzie to lepsze od faceta, który ma conajmniej 18 i też wie jak się nim posługiwać.

Gość Nadzieja 4 US
Nie chce Cię zmartwić ale uważam iż Twoja głowa nadaje się również do amputacji.[Przez grzeczność nie napisze dekapitacji]:classic_cool::classic_cool:

Gość PAPUGA1134234
Wiem, że faceci są mega wrażliwi na tym punkcie, ale trudno. Mam prawo sie wyżalić, to babskie forum

Gość gggggggggfff
zgadzam sie. niby sie mowi, ze liczy sie technika. ale dokladnie tak jest, ze ten co ma 13 oraz dobra technike i tak nie umywa sie do tego co ma 18 + dobra technike. a ze faceci sa wrazliwi na tym punkcie? co mnie to? kobiety niby sa wrazliwe ogolnie na pkt wygladu a jakos bez przerwy jestesmy oceniane i komentowane.

Gość Djgtm
Niestety zgadzam sie:o mialam 2 -pierwszy ok.15 cm drugi 20-zgadnijcie z ktorym bylo boskie bzykanko:p

Gość rumianek z miodem
papugo - mózgi poniżejpewnej zdolnosci przetważania informacji też powinny byc amputowane wobec tego :P Btw - słyszałas, że niektóre kobiety maja tylko jeden zwój mózgowy wiecej od kury? Podobno tylko po to, aby nie piły wody z wiadra jak zmywaja podłogę :P

Gość Djgtm
O widze ze pan powyzej ma 13 cm:p taki zbulwersowany prawda he

Gość rumianek z miodem
rozczaruję cię.. mam 0 cm i jaja :P

Gość PAPUGA1134234
mogę w ostateczności zgodzić się na przyszywanie końskich ale tylko najlepszym ciachom, resztę przerobić na eunuchów!

Gość rumianek z miodem
a w kwestii mózgu też masz jakieś pocieszne rozwiazania :D?

Gość facet_z_niczym
jednak to prawda:( w sumie dobrze, że ktoś to napisał zajmę się czymś innym nie będę więcej nikogo rozczarowywać, nie sądziłem, że kobiety tak to odbieraja

Gość PAPUGA1134234
można użyć mózgów kurczaków, tyle ich marnuje się. Wystarcz z dziesięć połączyć drucikami i wszczepić :P

Gość cholera co za czasy
papuga patrz na nosy, im wiekszy i krzywszy tym gosc lepszy w lozku :P

Gość martyna823
Hehe no niestety panowie, wbrew waszemu przekonaniu, nie każdy z was ma w majtkach dumę. Prawdy wam nawet powiedzieć nie można. Bo za bardzo boli nie?

Gość Sanders29
To jest najlepsze! Ściągam majtki, załatwiam potrzebę fizjologiczną moją 13-tką, ubieram się i wychodzę. Kobieta nie jest zazdrosna jak zrywam jej kumpele bo i tak jestem dla niej za mały .. he he he he

Gość zanny
ja mam ogromny nochal, ale za to fiutka małego :))) laski często się nabierają, a potem nie mam problemu aby je rzucac

Gość trytr
zadam pytanie .. Potrafisz zrobic glebokie gardło na tych 18 cm ? Na 13 cm łatwiej wykonac głebokie gardło ..

Gość trytr
chodzisz dumna ze potrafisz zrobic gardło na 13 cm .. A jak zmienisz chłopaka na takiego co ma 18 cm głębokiego gardłą nie zrobisz... I nie bedziesz mogla sie pochwalic juz kolezankom ze umiesz glebokie gardło ..

Gość analnaiga
trytr rozumiem, że wiesz to z autopcji tak, z tymi 13 cm? Kolega z pracy wkładał ci do papy? Było łatwo?

Gość mam juz dosyć
a co was tak kreci w tym głebokim gardle?? nie rozumiem doprawdy:)

Gość trytr
myslisz ananaiga ze fajna z ciebie osoba bo obciagasz z połykiem i głebokim gardłem .. Mylisz sie .. NIe jestes fają osobą.mimo ze połykasz @!!!

Gość Sanders29
nie zamieniłbym mojego malca na żadne inne narzędzie tortur :> a jak kobieto chcesz emocji to możemy pojechać do lasu, z tym że ty będziesz jechała związana i zakneblowana w bagażniku he he

Gość analnaiga
haha ja nie połykam czyiś wydzielin ani nie wkładam do buzi NICZEGO, z czego lecą SIURY. Istnieje coś takiego jak dziki seks, normalny, facet wkłada fiuta kobiecie do pipy i sie ruchają, kojarzysz>? bez wkładania fiuta do papy itp

Gość jestem mega szczesliwa
ćwicz mięśnie Kegla to rozmiar przestanie mieć znaczenie, musisz się umieć przystosować ;D

Gość rozmiar zawsze ma znaczenie
a ci co uważają inaczej, są pomyleni :classic_cool:

Gość tylko jedno!!!!!!!
i to oto panowie zostali pobici wlasna bronia: mieczem wojujesz, od miecza giniesz!!!!!!!!!!!!!!!! i to jest wlasnie zemsta za ocenianie piersi ze niby male to be a najlepsze wielkie okragle balony. no coz panowie. balony kazda moze sobie zrobic, ale wam fiuta nikt nie doszyje:P:P:P:P:P

Gość ;llklkkl
ale sztuczne piersi sa gorsze niz naturalne ..

Gość tylko jedno!!!!!!!
pewnie ze gorsze, ale mezczyzni takich wlasnie oczekuja. oni mysla ze kazda kobieta powinna miec takie.

Gość penisgrubyjakruraodkibla
A ja mam penisa grubego jak rura od kibla. Jest wielki, czerwony, cieplutki. Do tego mam jądra. Duże, tłuste, pełne nasienia.