Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniczkaaaa24

Dlaczego mąż-polak to obciach?

Polecane posty

Gość Moniczkaaaa24

Kilka dni temu mój chłopak z którym chodzę od dwóch lat oświadczył, że chce się ze mną ożenić. Nawet kupił mi pierścionek ze szmaragdem. Byłam szczęśliwa dopóki nie porozmawiałam z rodzicami. Mama powiedziała, że wychodzić za polaka w dzisiejszych czasach to wstyd i że tak ładna dziewczyna jak ja powinna sobie poszukać kogoś dobrze sytuowanego zza granicy tak jak to zrobiły moje siostry. Jedna siedzi w anglii, jej mąż jest przedsiębiorcą budowlanym. Druga wyszła za niemieckiego dentystę. Moje koleżanki również nie szczędziły mi złośliwych uwag. Mówią, że stać mnie na kogoś znacznie lepszego i żebym nie marnowała sobie życia. Dwie z nich mają mężów obcokrajowców, a pozostałe są singielkami. Nie wiem co mam o tym myśleć :(

Gość SamotnyLat27
no nie wiem .. jak patrzę na profile dawnych koleżanek z podstawówki na naszej klasie to mało która została w Polsce ;/

można wyjechać z mężem Polakiem za granicę. Jeśli facet jest dobry, szanuje Cię i kocha a Ty Jego to nie patrz na uwagi innych bo po co??????

Gość rozumiem że mieszkasz na
głebokiej prowincji i do tej pory twoja rodzina klepała bidę...

Gość Moniczkaaaa24
Proszę mnie nie obrażać! Mieszkam w centrum Wrocławia.

Gość nati wroclove
taaak najlepiej poszukaj araba co ci spuści wpierrdol co dnia a Ty będziesz jego 4 żoną