Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olgaaabojesie

co to za obiawy prosze o POMOC plis... przeczytajcie..nie wiem co mi jest

Polecane posty

Gość olgaaabojesie

od 2 dni zauważyłam że strasznie dziwnie się czuje.. zawsze cierpialam na bezsenność i nie moglam usnac do 2-3 w nocy a teraz od kilku dni jest 18 a ja juz ledwo chodze tak mi sie chce spac, głowa ciężka jak na kacu, boli mnie brzuch tak jak by mi tam bulgocze cos nie slychac tego ale czuje to w srodku tak jak bym się czymś zatruła takie uczucie i chce mi się wymiotować ale jeszcze nie wymiotowalam, erce mi wali tak jak bym się czegos bała i ciężko mi sie jakos oddycha ale to wlasnie na podstawie tego uczucia lęku .. do tego strasznie boli mnie glowa poprostu czuje sie jak bym byla od 2-3 dni na ogromnym kacu jak bym pila dzien wczesniej z litra na glowe ale ja nic nie pilam nic nie bralam nic się w moim zyciu nie zmienilo.. nie wiem co sie dzieje wczoraj poszlam spac o 21.30 i dzisiaj wstalam o 10 i nadal chce mi sie spac, głowa ciężka i boli mnie taki pulsujący ból i oczy ciężkie same się zamykają i ten ból żołądka, jelit sama nie wiem cala czuje się obolala..do tego zgaga i zawroty glowy juz nie wiem co mi może być:(....

Gość alka34
Idź do lekarza.

Gość będziesz żyć
tak wygląda zdrowienie bezsenności - pomęczysz sie parę dni, a potem już będziesz spała jak dziecko.

Gość yhymmmm
ja tak mialam na poczatku ciazy:)