Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psia mama:-)

Proszę, pomóżcie mu wymyślić imię dla mojego piesia:-)

Polecane posty

Dzisiaj, po południu jadę po pieska. Jest to czarny spaniel. A ja nie mam pomyśłu na imie dla mojego nowego przyjaciela. Dajcie propozycje albo napiszcie jak wabią się Wasze pieski:-)

Gość mój to..
Piksel :)

Gość QSEDF
JAK SPANIEKL TO TYLKO ARES

Gość wenus03
Lunka

No fajne piszczie dalej:-) wydaje mi się ze dla suczki byłoby łatwiej a to pies:-)

Quis leget haec?- to bernardyn? Zawsze chciałam miec takiego olbrzyma

Gość gracky
banan kapsel

http://medien.markt.de/bilder/2011/04/07/11/01101e8e/medium_image/0/suesse_cocker_spaniel_welpen.jpg?lastModified=1306134858000 Cocker Spaniel Names - Unisex Alex Alice Alpine Amazon Angel Bailey Bandit Barker Barkley Basil Beauty Benji Bingo Biscuit Blaze Blue Bojangles Bracken Bramble Brandy Brewster Brodie Brody Bubba Buddy Buttercup Buttons Cadbury Cajun Callie Cane Caramel Casey Cassidy Ceaser Chablis Charlie Charmer Chaucer Checkers Cherokee Chester Chianti Chivas Chrissy Coco Cognac Colby Copper Cori Corona Cypress Danny Dasher Delphi Derby Deuce Dijon Dusty Ebony Fargo Fergi Fisher Flush Forest Foxy Frankie Frisky Fudge Gatsby Gemini Genie Ghost Gilligan Ginger Goldie Grace Note Gracie Gypsy Haley Harley Hershey Hobbs Honey India Indigo Isis Ivory Izzie Jade Jessy Junior Karma Kelly Koda Kona Liberty Linus Loulou Mackenzie Major Mallory Maynard Mercy Mickey Midnight Mila Mink Misty Mocha Mozart Narnia Newton Nissan Nugget Nutmeg Oats Okra Onassis Orion Otto Oz Ozzie Pagan Page Paisley Panache Pandy Pansy Patches Patton Pepper Pernod Peyton Pickles Pistol Poppy Precious Pudding Pumpkin Quarry Rags Rashi Ravel Razz Red Ripley Rocket Romany Rowan Sage Sam Santos Sasperilla Scout September Shadow Shamrock Shelby Shyla Sienna Sirius Smokey Sorbet Sox Spice Springer Stellar Sweet Caroline Thyme Tia Toffee Toffi Ujean Upsie Vegas Velvet Walker Whitney Willow Winnie Wooster Xane Yoki Zephyr Zodiac Zuma ( . ) ( . )

o rany ale lista, zabieram sie do analizowania:-) dziękuje 🌼

Gość tylko jedno!!!!!!!
Dino.

o Frugo fajne- podoba mi sie

Gość mój to Seti
:)

Gość ula z piknego krakula
ja mam PAKO ,pakuś ,pakula przekornie tak bo to malizna a że niby taki paker heh

Moje to Frida (bo ma takie jakby brwi :P) oraz Vito (bo ma ryjek jak Don Vito Corleone). W necie dostępne są też księgi psich imion. Pewnie jak go zobaczysz, to Ci coś przyjdzie do głowy. Powodzenia :)

Gość hłe hłe hłe
znam pudla -Dolara:)))))