Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeejjjjjaaaaaaaa

bebiko 1 czy nan pro 1?

Polecane posty

karmie bebikiem ale ma straszne wzdecia wiec zadam t pytanie czy nan pro jest dobrym mlekiem? bo wymienie bebiko na nan

Gość kaskadaaa
dobrym ale drogim...

moglabym doplacic byle moje dziecko sie najadlo na dluzej niz 1,5 godz

Nan 21 za 400 g?????? Drogo! U mnie w mieście nan 350- 15zł, a bebiko 350 11zł. Gdzie ty mieszkasz, że taka drożyzna?

Nie kupowałam po 350g. I NAN Pro HA, zrobiłam ten błąd dwa razy. Cena puszki w aptece 33zł (Jezusie...), w Auchan 21zł z czymś. Aha, Białystok.

przeklete wzdecia nic nie pomaga przez to nie chce bebika

Gość gość
ja kupuje nan 1, cena za 350g niecałe 18 zl, a bebiko ta sam waga niecale 14 zl, - mowie oczywiscie o nan 1 lub bebiko 1, kolejne sa drozsze. dostepne sa w biedronce, lidlu, intermarche czy rossmann.

Gość gość
ani to ani to. Żadne mleko produkowane w Polsce! Straszny syf maja przy produkcjach i ścieme na opakowaniach. Ja kupuję tylko babydream bo jest produkowane w niemczech- tam maja lepsze normy

Gość gość
Co dziecko to inne reakcje tak naprawdę. Ja odstawiłam nan, bo mała nie mogła zrobić po nim kupy przez tydzień. Teraz je Bebiko i załatwia się elegancko co 2 dni. Najada się, spokojnie przesypia na tym 3h w ciągu dnia i 5-6 w nocy, ma 2 miesiące. U mnie Nan kosztuje ok 18zł, Bebiko 13, różnica więc niewielka.

Gość gość
Mysle.ze kazde dziecko reaguje inaczej na mleko mm,moj syn od urodzenia jest na Nan Pro i nigdy nie kolkowal,nie mial zadnych zaparc,teraz ma rok i chyba nie bylo dnia bez kupy....,z mm jest jak z proszkiem do prania albo pasuje albo nie...