Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domi1231

szukam niebanalnego kamerzysty:)

Polecane posty

Gość domi1231

Zależy mi na tym, aby moj film z wesela nie był sztampowy, miał animację i humorystyczną oprawę...Czy ktoś mógłby mi polecić osobę, która robi to inaczej niż większość?

Gość dominika1231
A mazowieckie:)?

witam! Bardzo proszę o kontakt poprzez e-mail wideo.filmowanie@interia.pl , przedstawie Pani swoją ofertę i postaram się spełnić Pani oczekiwania. pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Gość jestem niebanalnym kamerzystą
Tak naprawdę, to ja nie umiem robić filmów i właśnie dlatego są one niesztampowe. Domy na moich filmach się walą, ludzie filmowani króciutkim obiektywem mają strasznie zniekształcone twarze. Lubię polować na tzw. "kwiatuszki weselne", choćby dosypując do wódki po kryjomu coś, po czym całe wesele wymiotuje. Oczywiście będę robił ci sceny w toalecie i wtedy, jak młody cię rozbiera, a nawet później. Zaaranżujemy też szybki seksik z jakimś kolegą młodego. Pamiętasz film Wesele, na którym Tymon And Transistors grali "białego misia". Ja nakręcę ci jeszcze lepszy. Oczywiście otrujemy jakiegoś dziadka bigosem, no i zorganizuje się awarię szamba. Reflektujesz na namiary?

Gość ninnnnm
Zobacz tutaj: mpstudios.pl