Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Czy są tu kobiety, które nie są związane z miłością swojego życia?

Polecane posty

Gość kafe-lek
Ja jestem już dosyć długo po ślubie z mężczyzną który mnie kocha ,szanuje tak ogólnie jest ok a nie związałam się z miłością mojego życia bo wtedy byłam bardzo młoda i jemu też życie spłatało figla i musiał wyjechać .Jednak całe życie o nim myślałam i pamiętałam to krótkie acz płomienne uczucie .Teraz po tylu długich latach odnaleźliśmy się , on jest mężczyzną po rozwodzie a ja mam męża ,dzieci .Piszemy ze sobą codziennie ,od czau do czasu rozmawiamy , i wszystko to co nas łączyło sprzed lat wróciło ze zdwojoną siłą ...

Gość cale szczescie ze nie mam
zamiaru sie zwiazac , malzenstwo z rozsadku paranoja 🖐️

Gość noproste
ja tak mam...

Gość starzy powinni przestać
dawać kasę temu żywemu gównu

Gość nunczako
ci starzy tu nawalili, to niech teraz płacą

Gość mezczyzna przed trzydziestka
Do kafe-lek -> ciśnienie mi się podnosi słysząc taką wypowiedź, nie chciałbym być na miejscu Twojego męża :)

Gość mezulek powinien
przerobic twojego chloptasia na maslo orzechowe 🖐️

Gość powiedz o co chodzi
looser, a co taki zainteresowany tematem? tęsknisz za kimś?

Gość terapeuta Loooosra
Luzera długoletnia sympatia, która na szczęście nawet o tym nie wie, ze Luzer ją miał na oku, żyje swoim zyciem i wytrzasnęła se chlopaka. Więc Luzer w swoim zrytym berecie przekombinowal to tak, że ona jego skrycie kocha, a z tamtym związała sie żeby bylo dramatycznie/rodzice ją zmusili/z rozpaczy, że nie moze mieć Luzera/itp. I ze ona na pewno teraz tęskni do Luzera- miłości swojego życia. Ot cała psychoanaliza trzech szarych komórek. Loooosera. do usług.

Gość powiedz o co chodzi
e tam, jego była sympatia ma faceta? i niby on sam o tym tu pisał? nie wierzę ;)

"Luzera długoletnia sympatia, która na szczęście nawet o tym nie wie, ze Luzer ją miał na oku, żyje swoim zyciem i wytrzasnęła se chlopaka. Więc Luzer w swoim zrytym berecie przekombinowal to tak, że ona jego skrycie kocha, a z tamtym związała sie żeby bylo dramatycznie/rodzice ją zmusili/z rozpaczy, że nie moze mieć Luzera/itp. I ze ona na pewno teraz tęskni do Luzera- miłości swojego życia." +1000 🖐️

Gość terapeuta Loooosra
sympatia w jego głowie, wiadomo że nawet z nią nie gadał.

Jestem wartościowym prawiczkiem ponieważ się nie puszczam i mam wartości które reprezentuje na kafe. - Takie teksty też sa mocne. Ja można mieć wartości jak się siedzi na dupie i pisze prowokacje oraz epatuje chamstwem jako pomarańczowy offerma.

Gość terapeuta Loooosra
Luzer potwierdziłeś diagnozę terapeuty- fenks :)

Gość looser potrzebuje
psychiatrełe

Gość terapeuta Loooosra
Pieprzy się z tamtym, a w głowie ma rozmowę z tobą , o tym że : "cię nie kojarzy". ;)

no coż ludzie jak się pobieraja mają 20 kilka lat i nie wiedzą nic o zyciu , później wychodzi czy faktycznie się dopasowali , i bardzo często wychodzi na to ze nie .. słowa "musicie sie dotrzeć - bez sensu ..ludzie nie po to są zeby sie pół zycia docierać - tak to przecież każdy z każdym mógłby być ..i sie docierać , bo tak trzeba

Z bardzo szeroka gamą ludzi "można by byc" i się dotrzeć. Problem jest taki jak z randkami z netu, gdzie osoby narzekają jak to "było zauroczenie www a pierwszy kontakt wszystko przekreślił" albo "nie było chemii na pierwszym spotkaniu, więc koniec znajomości". To wszystko nie jest takie proste.