Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala_czekoladka

laski ktore nie pracuja, ubieracie sie w ciucholandzie, kupujecie tansze kosmety

Polecane posty

Gość biala_czekoladka

ki a mimo to i tak lepiej wygladacie od tych co maja kase, bogatych rodzicow? Wydaje mi sie ze nie trzeba duzo kasy, super kosmetykow by dobrze wygladac :) ja mam takie zdanie...

Gość Ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hehehe po prostu trzeba miec wyczucie gustu :D

Gość nowa pani tutaj
ja kupuje gdzie sie da i co sie da na rynkach w ciuchlandach :)

Też uważam, że nie trzeba dużo kasy żeby dobrze wyglądać :) ale nie znaczy to że trzeba od razu kupować w ciuchlandach

Gość biala_czekoladka
no a ja kupuje, nie stac mnie po prostu na inne rzeczy, jak dostane jakas kase od kogos to wole wydac na wiecej ciuchow w ciucholandzie i sie cieszyc niz na jedna czy dwie rzeczy w sklepie...no ale zeby nie bylo ostatnio w sklepie kupilam biustonosz i stringi hehehe :P

ja wygladam jak milion dolarow-tak okresla mnie moj narzeczony-mam dobry gust...czasem korzystam z ciucholandow-mam torebke diora,sweterki z gapa..hm...ostatnio kupilam nowe botki z clarksa...apaszki szaliczki...do tego od jardleja kupilam super nowy puder do ciala ,,,zapakowany balsam od armaniego -roznosci ....u mnie kg kosztuje 60 zeta ...a mozna nakupic cuda,!

ubierałam się w ciucholandzie praktycznie 18 lat swojego życia ,teraz kupuję ciuchy w sieciówkach typu h&m,zara,bershka,pull%bear,stradivarius ,cubus itp a kosmetyki kupuję różnie:allegro,douglas,sephora,

Gość tylko jedno!!!!!!!
ja tez czesto kupuje. mezowi ostatnio kupilam swietny sweter szary hugo boss, sobie kupuje jakies bluzeczki, torebki czasem.

Gość biala_czekoladka
no ja rozne rzeczy kupuje ale jaka to radosc ze sie cos fajnego znalazlo, poza tym rzeczy sa w niemal idealnym stanie...niektore z metkami :) i szczerze to by chyba nikt nie powiedzial ze to z SH....

Gość biala_czekoladka
no ja rozne rzeczy kupuje ale jaka to radosc ze sie cos fajnego znalazlo, poza tym rzeczy sa w niemal idealnym stanie...niektore z metkami :) i szczerze to by chyba nikt nie powiedzial ze to z SH....

prawde mowiac to zeby kupowac w ciucholandach tez trzeba dysponowac niezlymi kwotami ...zeby kupic cos fajnego trzeba wydac kolo 100 i to w dniu dostawy ...w inen dni nie kupuje bo nie umiem juz nic znalezc fajn ego...markowe rzeczy z metkami schodza w dniu dostawy

Gość biala_czekoladka
czy ja wiem, pewnie w wiekszych miastach tak, u mnie mozna kupic zajebiste rzeczy za 1 pln, albo 2, 3, 5, no roznie, wiec nawet jak mam 10 zl to moge jechac i cos kupic, i na prawde rzeczy ktore kupie podobaja sie mi i nie tylko mi.....

Gość fdfdfdfdfdfdfd
w ciucholandach w zyciu jakos brzydza mnie te ciuchy noszone juz :o

Gość fdfdfdfdfdfdfd
w ciucholandach w zyciu jakos brzydza mnie te ciuchy noszone juz :o

Gość qwreiurityt
miauczydelko, a gdzie w szczecinie jest taki fajny ciucholand??? ja tez nie pracuje, ale ubieram sie w firmowych sklepach (sieciowkach), a kosmetyki tez mam dobre clinique, biotherm, lancome itd.

Gość qwreiurityt
czasem zamwiam cos na otto.pl, allegro rzadko, chyba ze buty emu, bo jest taniej ze stanow. kosmetyki do wlosow w hurtowni fryzjerskiej

Gość biala_czekoladka
no i super ;)

Gość myszky
Też uważam, że nie trzeba wydawać fortuny, trzeba tylko mieć swój styl i dobrze szukać ;)

nigdy nie ubieralam sie ciucholandach, mama mi fundowala rzeczy :D teraz kupuje w sieciowkach jakie napisala jeny, tyle ze tutaj moge sobie na to pozwolic bo ceny sa praktycznie takie jak w zwyklych sklepach :D nawet w chinskim jest drozej :D

Gość Ala ma kota....
tak, to nawet widać na ulicach gdzie się ubieracie, gdzie nie spojrzeć same szmaciary

Gość annnaaaaaaaa
ala ma kota - nie zgodze sie z Tobą od 20 lat mieszkam w Wiedniu, w Polsce bywam często - lot 85e to nie pieniądze i tak czesto jak jestem chodze do ciucholandu - jednego w Krk gdzie ubrania sa z metkami, dobrych firm, projektantow Znajomi w Polsce mowia mieszkasz w wiedniu zawsze dobrze wygladasz pewnie fortune na ciuchy wydajesz, a tu w PL takich nie ma.... Nie wyprowadzam ich z bledu :) W Wiedniu i Paryzu obnizki 90% sa w lipcu i styczniu takze kupuje w brew pozorom garderobe mam wielka a na ubrania wydaje malo 10% wynagrozenia, oczywiscie jak cos w sklepie sie spodoba kupie, Nie kupuje botow i bielizny w ciucholandzie, no chyba ze z metka (nie uzywane) takiego podejscia do zakupow nauczyla mnie siostra, to z nia przyjezdzalam do Polski majac 17, 18 lat na ciuchy :) i przy okazjiodwiedzic rodzine

Gość Ala ma kota....
OK, ale ciuchy z metkami (nawet jeśli z ciucholandu) to nie to samo co używane szmaty. Zdecydowanie wolę outlet

Gość 434234
to we wiedniu nie ma lumpeksów?

Gość ghrrrhhrr
Carrie, gdzie są te szmateksy o których mówisz? też jestem z Białegostoku. W ciuchlandzie byłam tylko raz i nic ciekawego tam nie widziałam.

Gość katasrofa to moje 2 imię
hey. W 100 procentach zgadzam się z autorką:-) Sytuacja wyglada tak bogata laska-kupuje lakier do paznokci za ok od 30 do 60 zl:-0 Ja kupuje całkiem fajne -dość dobrze się trzymają i niegdie nie jest na paznokciach napisane ,że dałam za niego 6 zł:classic_cool: to samo z innymi kosmetykami czy balsamami do ciala. Jestem zadbana zawsze czysta pachnaca i fajnie ubrana za grosze. A jak widze laski 9wiem,że są bogate) to plakać się chce. Jak sie sprowadzilam na osiedle z męzem i dzieckiem czesto chodzilam z córką do piaskownicy.Zaprzyjaznilam się z jedna dziewczyną.Po jakimś czasie kiedy dobrze się poznałyśmy ona poznala moją sytuacje że niestety do bogatych nie należe . Powiedziala mi ,że musi mi się przyznać ,że kiedys jak jeszcze mnie nie znala tylko widywala z widzenia obgadywaly mnie ,że musze być nieżle dziana.Bo zawsze przychodzilam taka odjeban;-) Wymalowana paznokcie zawsze zrobione itp. A ja poprostu paznokcie sama sobie robie lakierami tanimi .makijaze wykonuje przeciętnymi ,co by nie powiedzieć tymi z najniższej półki.a CIUCHY WYCHACZAM NA CIUCHOLANDACH. Prawie wszystkie ciuchy mam orginalne ale z ciuchów:-) Jedyne za co place to buty bo nosze tylko orginalne bo mi sie najwygodniej w sportowych zasówa:-) Tak więc ......

Gość katasrofa to moje 2 imię
o boże jenifer.Ubierasz się w takich sklepach a tak okropnie wyglądasz ??? Wygląda na to ,że nie posiadasz za grosz gustu. Widziałam cię na zdjęciu. Masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aaannnnaaaa
w wiedniu są lumppeksy, w nich także bywam z rzadka ale bywam