Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nunczako

Jak chorują wasi faceci?

Polecane posty

Gość Do BSA
A propos nie przeżycia w wojsku ani jednego dnia. Mój mąż był w wojsku, w jednostce falowej. Czytałam kiedyś jego wspominki stamtąd, bo spisał to, włosy dęba stają, co tam się działo. Mąż mówi, że to było najtrudniejsze doświadczenie w jego życiu, ale dało mu tyle, że dowiedział się, że ma w sobie siłę, by przetrwać nawet takie rzeczy i wyjść z tego z podniesioną głową, bez beków i mięczactwa (a były to rzeczy typu ciało będące jedną wielką raną koloru śliwki od katowania (bo to nie bicie) metalową sprzączką od pasa wojskowego w ramach jakichś tych debilnych rytuałów falowych). Chłopy po 2 metry, 100 kilo żywej wagi płakały tam jak dzieci, kilku do psychiatryka odesłano, a mój mąż - chłopiec wówczas o niewinnej buźce, szczuplutki takich beków nie odstawiał, znam go i wiem, że on nie z takich, ma jaja. Szef tej kompanii to był również sadysta, który potrafił robić rzeczy niewyobrażalne. To były jeszcze inne czasy, takie rzeczy się działy po jednostkach. Więc nie mów mi, bajkopisarzu internetowy mocny w gębie o tym, co by nasze chłopy przetrwały, a co nie, bo guzik o tym wiesz. Mój mąż, jak jest chory, to też oczywiście "umiera" i chce, żeby kochana żonka się nim opiekowała, ale to są oczywiście manipulacje naszych misiów, żeby ktoś się nimi ładnie zajął i nie musieli nic robic :P Nic to nie ma wspólnego z rzeczywistą męską siłą lub jej brakiem, więc nie bierz męskiego stylu chorowania tak poważnie i nie nadinterpretuj tego 🖐️

Gość kamelija
denny ten skecz, kiepski kabaret. śmiechy chichy z przemocy domowej mnie nie bawią, owacje tłuszczy na wyśmiewywanie sie z poszkodowanego, tym bardziej. dno dna.

Gość bgnbyhnuju
co jak co, ale facet akurat POWSINIEN dźwigać zakupy czy inne rzeczy to on wkońcu ma bicepsy i mieśnie- przynajmniej jakieś tam umięśnienie winien mieć, ja mam drobne wątłe rączki :P

Gość kamelija
mama bardzo duże poczucie humoru, to po prostu nie jest śmieszne.