Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyciągam Swoją dłoń:)

Czy to jest normalne czy nie??pomóżcie:(

Polecane posty

mam takie pytanie czy jeśli facet którego zaprosiłam na kawę mówi,że pójdziemy ale jeszcze nie teraz,że mam poczekać To oznacza Nie czy Tak, bo ciężko mi wyczuć sytuację:( dodam facet po przejściach... nie wiem co dalej

Gość na czyją dłoń czekasz?
moim zdaniem bez szans, trzyma cie w razie gdyby nikt lepszy się nie trafił. Dobrze ci radzę zerwij kontakt, bo bedziesz cierpiec, tym bardziej ze on jest po przejsciach 🖐️

No jeżeli jest po przejściach, to może boi się, że nie skończy się tylko na kawie, może jakaś trauma czy coś. Ale ja osobiście sądzę, że kawa to nic złego..

śmieszne, przecież wypita wspólnie kawa nie zobowiązuje do oświadczyn :D :D :D

ale ja mu powiedziałam jasno ,że ma mi powiedzieć jeśli nie chce bo nie chce angażować sie psychicznie nastawiać itd a potem ma nic z tego nie być , to powiedział mi ,że jestem niecierpliwa . Oj ale ja juz 17 lat nie mam!!!

ooooo właśnie przecież ja mu nie proponowałam małżenstwa tylko niezobowiązującą Kawę:(

Ha a może chodzi mu o to, żebyś trochę powalczyła.. Oj no typowe dla faceta, chce widziec jak Ci zalezy na tym spotkaniu i wlasnie to dostaje, podkreca go to mozna powiedziec... Ale to powinno być przecież na odwrót, nie płaszcz się przed nim.

no właśnie nie chcę się poniżać , a czekać tez Bóg wie ile nie mam ani humoru ani juz czasu... daje złudne najdzieje, bo nie mówi Nie i nie mówi Tak ale boję się odpuścić raczej kończyć zanim to się zaczeło...

Gość candyjunkie
Myślę, że skoro jest po przejściach, to są one dla niego za świeże, żeby robić z sobą cokolwiek... Jeśli jesteś szczera i lubisz jasne sytuacje, powiedz mu, że to tylko kawa i jeżeli uważa to za zbyt wiele, to wcale nie naciskasz, powiedz że nie chcesz go stawiać w niezręcznej sytuacji.

WRRRR jak ja nie lubie takich kolesi... biedaczki ktorych skrzywdzila kobieta i musza do siebie dojsc... i ogolem nie widza sensu w milosci bla bla przewrazliwione cioty i tyle :)

Ale nie nalegaj tak, nie naciskaj na niego. Daj sobie na razie spokój z "nękaniem go", bądź cierpliwa , aż sam się odezwie jeżeli nie, to do widzenia.

wiesz to nie jest tak ,że to jest jakaś swieża sprawa rana itd , z ta kobieta nie jest juz ileś tam lat , aczkolwiek ma z nia dziecko co akurat mi w ogole nie przeszkadza , tylko nie wiem po co mnie zwodzi zamiast mi powiedziec odpuść itd!! mysli , może zejestem głupią malolatą ,która ma chwilowy kaprys na starszego faceta nie mam pojecia a wiem ,ze tak nie jest !!! wiem co mysle i wiem co czuje!!! ze była bym idiotkja gdybym nie sprobowała go poznac:)

Gość doświad.z takim po przejsciach
takie biedaczki, co po przejściach każdną następną kobietę po ex skrzywdzą i porzucą 🖐️

nawet nie znam go na tyle,żeby wiedzieć co on mysli , jakie ma podejscie itd i to mnie strasznie wnerwia! bo w ogole nie mam jak wyczuć sytuacji , ani go bliżej poznać , dlatego włąśnie zaproponowałam mu ta kawę! a i tak lipa

sorry za literówkę:)

Dziwny koleś, ale może on po prostu jak napisała żona.... jest zwykłą ciotą... Zamiast spotkać się z Tobą, osobą która akceptuje jego dziecko z inną kobietą i nie myśleć o tamtej, to ten Ci karze czekać ale na co.... Czegoś tu nie czaje, może to jakaś pizda wstydliwa, przez sms kozaczek ;P

wiesz co może on myśli ,że jestem jakaś głupią pinda bo on jest starszy oj jest o jakies kiklanascie lat , ale to nie oznacza ze ja jestem idiotka której w głowie imprezy i kolezanki nie ma juz 18 lat tylko 20 + duzy + I denerwuje mnie to ,ze on nie chce mi dac szansy mnie poznac itd...ja rozumiem zapracowanie , obowiazki itd ale w koncu dla chcacego nic trudnego !!!:) on raczej do nieśmiałych nie należy oj nie należy!!!

no własnie nie wim czy warto ale wiem jedno WARTO SPRÓBOWAĆ ale najpierw ktoś musi mi Dac ta szanse sprobowania:( nie wiem na co mam czekać , może jakis Pan się wypowie hehe:)

hmmm , żadnych Panów na Kafe??:)

uuu forum zamilkło...