Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfesfeede

badanie ginekologiczne, jak myślicie co lepsze?

Polecane posty

Gość sfesfeede

Chodziłam do ginekologa, który robił mi tradycyjne usg i badał przez wdziernik z kamerką dopochwowo na leżąco z nogami ugiętymi. A dzisiaj byłam u gin, który badał mnie na fotelu ginekologicznym, tradycjnie, uciskając brzuch i wkładając coś plastikowego. Był oburzony i zadzwiony tym, że tak teraz badają...a w dodatku on wykrył mi dość dużą ektopię, a tamten gin badając kamerką nie ;/ Jak uważacie, które medtody są lepsze?

Gość deferrr
nie wiem ja zawsze ejstem badana tradycyjnie. usg dopochwowe mialam tylko przy stweirdzeniu ciazy

Gość anuliaa
A mój gin stwierdził że ma za mały wziernik a jego palce nie wszędzie sięgają i musiał zbadać mnie penisem, a miał naprawdę dobry sprzęt.

Gość gfhbhftruh
ten 1. bo mnie tez babka kiedys badala czyms duzym plastikowym i mnie strasznie bolalo 😭

Gość sfesfeede
Rodzaj nadżerki. A jak się fachowo nazywa to plastikowe? Czyli jednak lepiej tradycyjnie jak dotyka wkłada place itd..

ja byłam już u tylu ginów, ale nigdy mnie nikt nie badał kamerką tylko tradycyjnie lub przez usg (nie licząc histeroskopii, ale to ze znieczuleniem w szpitalu było)