Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna-wawa:(

samotna wawa:(

Polecane posty

Gość samotna-wawa:(

Witam.Mieszkam od 2 lat w Warszawie i nie mam żadnych znajomych,przyjaciół,nie mam z kim pogadać.Smutno mi i żle:(...

Witaj, Czemu? Czy jest to związane z Twoją pracą? Dodatkowymi zajęciami? Pzdr Maciek :)

KoloroweKredki ... Wiesz jak pocieszyć :( Pisz, a na razie coś na poprawę humoru ;) Pani przedszkolanka pomaga dziecku założyć wysokie, zimowe butki. Szarpie się, męczy, ciągnie - No, weszły! Spocona siedzi na podłodze, dziecko mówi: - Ale mam buciki odwrotnie Pani patrzy, faktycznie! No to je ściągają, mordują się, sapią Uuuf, zeszły! Wciągają je znowu, sapią, ciągną, ale nie chcą wejść Uuuf, weszły! Pani siedzi, dyszy a dziecko mówi: - Ale to nie moje buciki Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy. Odczekała i znowu szarpie się z butami Zeszły! Na to dziecko: bo to są buciki mojego brata, ale mama kazała mi je nosić. Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała aż przestaną jej się trząść, i znowu pomaga dziecku wciągnąć buty. Wciągają, wciągają .. weszły!. - No dobrze mówi wykończona pani a gdzie masz rękawiczki? - W bucikach. Pzdr M.