Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanaberiaBN

czy VIBURCOl działał na wasze dzieci?

Polecane posty

Gość fanaberiaBN

moja córka od kilku dni jest niespokojna. malo spi , macha nerwowo nózkami i raczkami, lekarz wypisal jej Viburcol. czy u Was sie sprawdzil? po jakim czasie zaczyna dzialac?

Gość huncwocik*
NIE!

Gość fanaberiaBN
ponownie

U nas działa. Ostatnio w nocy płakał i płakał i nie szło go uspokoić żadnym sposobem, czegoś musiał się wystraszyć, może coś się prześniło, pojęcia nie mam. Dałam pół czopka, 10 minut i synek odleciał. Biedny, zmęczony płaczem i tym swoim strachem. Uspokoił się i w momencie zasnął.

nie x 2 dostawali przed podroza samolotem i zero efektu, raz tak mzoe troche ale nei bardzo zawiodlam sie i leza mi juz 3 paczki

Gość stonka ziemniaczana
na moją córkę nie działał w ogóle

ja dawałam przy kolkach i przy ząbkowaniu i super dzialalo. Jedyny minus to to ze działa po 40 minutach a czasem nawet po godzinie od podania. Ale na moich działalo. Mijal ten czas i szli spokojnie spać.

Gość wirowanie zepsulo spodnie
nie nic a nic

Gość Karolka

Na mojego 8 miesiecznego tez nie dziala nie dzialal przy kolkach kupilam nowy bo myslalam ze na zabkowanie pomoze...ale efekt marny...dobrze ze nie jest az tak drogi... Mialam wielkie nadzieje co do tego leku...a tu lipa

Gość Gość

Gdy bylo malutkie to tak potem juz nie.

Gość Lol

Jak może działać lek homeopatyczny, jego działanie opiera się tylko i wyłącznie na wierze że działa.i jeszcze lekarz rodzinny który to zaleca zgroza.... Podam wam przepis na homeopatyczną aspirynę. Wrzućcie tabletkę aspirynę do Wisły w Warszawie. Jedźcie do Gdańska nabierzcie z Wisły wiaderko wody -oto i wasza homeopatyczna aspiryna.