Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnbmbmnb

List z Anglii do Polski

Polecane posty

Gość bnbmbmnb

Cześć :) Mam pytanie do osób mieszkających w Anglii. Zapewne często wysyłacie jakieś przesyłki i listy do Polski. Chciałam się dowiedzieć, ile mniej więcej idą, czy zdarzyło się Wam, aby taka przesyłka zaginęła/nie dotarła. Sęk w tym, że ktoś mi coś wysłał. Nie wiem tylko, w jakiej formie, czy to był list, a jeśli tak to jaki (dowiem się tego) i czy jest jakieś potwierdzenie nadania. Nie wiem też jaka była zawartość (to prezent). Przesyłka miała dotrzeć między drugim a jedenastym listopada. Dziś skrzynka pusta, jutro święto... myślicie, że istnieje jakakolwiek szansa, że jednak dojdzie po weekendzie? Czy raczej przepadło? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi

Gość mi mama wyslala
paczke ok 1.5 kg i doszla po 6 tyg :O oczywiscie z winy PP

Gość bnbmbmnb
Dziękuję :) A jeśli to, dajmy na to, zwykly list, to zdarza się aby szedł dłużej niż tydzień, dwa?

Gość numerowaaaaaa
Paczka lub list zwykle dochodzily w przeciagu tygodnia, choc jak wyslalam raz Priority to doszedl w 2 tygodnie :O Ale kto wie z ta poczta, moze jeszcze dojdzie.

Gość bnbmbmnb
W takim razie czekam dalej, oby przyszedł, to dla mnie bardzo ważne Dziękuję za odpowiedzi :)

Ja kiedyś otrzymałam paczkę po 4 tyg od nadania, Polskę opuściła po 4 dniach, tutaj ja przetrzymywali i maglowali. Zazwyczaj tak właśnie to wygląda, że paczki i listy są blokowane z niewiadomych powodów na miejscu (w UK). Zastanawiam się dlaczego? Poczty Polskiej nie winię, bo śledziłam paczkę online.

Gość oj tam oj tam sie narobilo
u mnie czesto jest tak, ze wysylam cos do PL np. w piatek popoludniu, a w poniedzialek rano juz jest na miejscu. Albo wysylam w poniedzialek i w srode jest. Jakies szczescie mam chyba.

Gość gość
A ja jak cos wysylam to dochodzi a jak czegos nie wysylam to dopiero winie sie siebie potem poczte bo nie dochodzi ale jak czemu nie dochodzi