Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FAJNA DZIEWCZYNA SZUKA

SZUKAM MEZCZYZNY! OTO MOJE OCZEKIWANIA:)

Polecane posty

Gość ghghghhhh
ja mam 27 lat i bym nie chciala 40latka, nie rozumiem pociągu do takich starych. stary sobie zaruchal, a na stare lata szuka 20tki, zamiast np. 30tki... i potem taka 35 latka nie moze nikogo znaleźć bo jej rowiesnily wolą 20letnie dziwki...

kafeteriusz85 ale pieprzysz, ja znalazłem tu co najmniej 4 fajne koleżanki i tylko koleżanki i z każdą mam kontakt Fajna to gdzie chcesz ze mną iść na 1 spacer;)

nie rozumiem dlaczego nazywasz dziwkami 20 latki? masz jakies kompleksy? Mnie nie interesuje, ze jakas kobieta nie moze sobie znalezc faceta w swoim wieku, ale to, ze ktos jest w zwiazku ze starszym mezczyzna nie oznacza, ze jest dziwka. Mam znajoma, ktora ma 25 lat, a jej maz 38, sa juz 2 lata po slubie i maja dziecko. Fakt, ale z niej dziwka:O

Wypisałaś konkretnie jakie rzeczy chcesz, a być może sama daleko odstajesz od opisu. To brzmi po prostu jak opis zabawki. W każdym razie powodzenia.

ale kto powiedzial o wirtualnej kolezance? Poznalysmy sie przez net, ale przyjaznimy sie w realu. Co to za problem sie spotkac? Nie, szukam sponsora, przeciez wyraznie pisze, ze seks itd. nie wchodzi w gre.

Gość ghghghhhh
bo przez takie dziwki jak ty to walsnie taka np. 35latka nie moze sobie nikogo znaleźć w swoim wieku, bo tacy goscie wolą takie mlode dziwy, ktore są chetnie na zwiazki ze starymi

ghghghhhh boli cie to?? zapewniam ze czerstwa 35 ma szanse nawet na młodszego faceta, ale jak kobieta nie dba o siebie to i 25latka nie będzie długo cieszyła się powodzeniem

Gość WIXA KOKS BMW
jeżdze kurvva bmw zapierdalaam na siłownie 5 razy dziennie mam od huja pieniedzy bo pracuje jako pomocnik na budowie.Możemy się mówić jak chcesz..bede twoim sponsorem

Gość Powiem tylko tyle
ghghghhhh bo przez takie dzi**i jak ty to walsnie taka np. 35latka nie moze sobie nikogo znaleźć w swoim wieku, bo tacy goscie wolą takie mlode dziwy, ktore są chetnie na zwiazki ze starymi Nie przesadzaj i nie " wyjeżdżaj ".Czy u nas w społeczeństwie nie ma facetów dla 35-cio latki ? Jak jest mądry facet w wieku ok.40-stki,to nie wiąże się z 20 -stką ,a jak nie jest to Twój problem -nie....to po co się tak egzaltujesz ?

Gość i ktory facet na to pojdzie
?? nie ma seksu to kompletnie strata czasu pieniedzy i energi:O🖐️

Gość facetpotrzydzie
przepraszam, że zapytam na wstępie brutalnie - nie szukasz sponsora...? Jeśli odpowiedź na pierwsze jest negatywna - pragniesz stworzyć normalny związek od podstaw... Czy dobrze rozumiem?