Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hyuuiiyo7887

Ile wasza dzieci mają bluzek z długim rękawem?

Polecane posty

Gość gość
bluzek i tunik około 20tu piorę raz na dwa tygodnie wszystko ogólnie na dwa tygodnie majty skarpety itp. Staram się nie kupować rzeczy akurat dzięki czemu córa spokojnie nosi rzeczy przez cały rok tzn jesień zima wiosna i lato teraz jeszcze są ok ale za miesiąc dwa jej zmienię. Rzeczy się nie ciuch-rają a będę mieć drugą córę więc prawie wszystko się przyda, odlecą najbardziej zniszczone

Gość gość
Mam do was pytanie,tylko tak z ciekawosci.Piszecie tu ,ze dziecko ma 20 bluzek....lub wiecej.Ja zaobserwowalam jednak ,ze w Polsce dzieci ubieraja sie bardzo biednie i rodzice nie robia dzieciecy pokaz mody :)I to w nawet w rodzinach gdzie pieniadze nie stanowia problemu.Nie mieszkam w Polsce i moja corka nie posiada 20 bluzek lub 20 par spodni ,ale ma pelna szafe i jak jestesmy w Polsce to sie za nia ogladaja ludzie na ulicy ,caly czas slysze ,ze ma piekne ubranka :)

Gość helio33
śliczne bluzeczki dla dziewczynek można kupić na stronce http://ancymonki.pl/ moja córka ma już 3, bardzo lubi w nich chodzić, nic się z nimi nie dzieje po praniu, ciągle są jak nowe :)

Gość gość
ja nie liczyłam,ale mój 4,5 latek ma ok 20

Gość gość
a skarpetek ok 40 par haha no może więcej,ale to on jest pedant i przebiera po podwórku,po przedszkolu itd :D

Gość gość
bardzo duzo. bardzo duzo ma wszystkiego,spodni,bluzek,koszulek jeszcze wiecej. nie wiem ile,kilka razy wiecej niz ja i maz razem wzeci:P ale to w spadku podostawal,po moim chrzesniaku,kolega meza przyslal po swoim synku ze stanow,jeszcze zanim dostalismy to tez sami dokupilismy troche rzeczy nie mieszcze juz tego wszystkiego i nie wiem kiedy on to wynosi:P

Gość gość
jezu...nawet do glowy mi nie przyszlo by policzyc bluzy,skarpety albo gatki.czy wy juz na prawde na glowe upadlyscie??czy z jakiejs biedy pochodzicie,ze trzeba liczyc kazda pare skarpet,bluz?ale mi was zal...

Gość gość
cała szafa ale nie liczyłam,mam lepsze rzeczy do roboty :) potem może wam zliczę i napiszę :-P