Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urodzinymamy

szybki pzrepis na ciasto urodzinowe-macie?

Polecane posty

ahhh ja wczoraj tak przysiadlam :P dzis caly dzien poza domem teraz z kawka usiadlam zerknac co tu ciekawego :) ehh ja głównie jak juz to na FB siedze ale to tez laptop wlaczony a ja co chwilke cos :) zerkne zerkne :) skleroza widzisz :p po dupie musze dostac :D

u mnie bedzie patologia teraz :D niebawem bedzie wpis kto mi przysle buciki dla dziecka :D

Gość hjdkdkdd
w cukierni masz tego w brud

Gość hjdkdkdd
Patinka26 - nie mow ze masz 26 lat i 4 ciąża. Jeżeli tak to podziwiam, naprawdę,

Gość urodzinymamy
ole ole- to miał byc szybki przepis :( i jka dla mnie za chemicznie :)

Gość ole ole ole ole
barwniki są spożywcze takie same jak w chipsach, napojach, i prawie wszystkim:) Przepis jest szybki!

Gość do urodzinymamy
a bo w naszym kraju to na jedno - dwoje nie można dobrze zarobić, po drugie, jaka mądra kobieta sama siebie wkręca w zapieprz 24 godziny na dobę, bo niestety dzieci wymagają ciągłej pracy, a przy tulu, przecież to codzienna orka do śmierci. Dla mnie te kobiety co maja po kilkoro dzieci to one same siebie nie szanują, bo np. mam kuzynkę, co owszem ma troje dzieci ale ciągle obarcza matką nad ich opieką, bo sama nie daje rady, jej matka jest już zmęczona życiem, chce odpocząć, ciągle są kłótnie na temat pomocy przy dzieciach. Wiecie co, trzeba być naprawdę idiotką żeby najpierw narodzić dzieci a później obarczać rodzinę nad ich opieką.

Gość a jaką przeszłość miała
szkalnka cukru, cukier waniliowy i 4 jajka, zmiksowac, potem 2szklanki mąki i 1 szklanka oleju na przemian, cały proszek do pieczenia - wylac to na blache, na to jablka potarte lub w kawalkach - piec w 180c przez 45 min. - szybki, prosty i na 100% uda sie