Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszczedziewica

CZUJE ZE JUZ JESTEM GOTOWA NA 'PIERWSZY RAZ' NIE MOGE SIE DOCZEKAC PROSZE O RADY

Polecane posty

Gość jeszczedziewica

jestem z moim chłopakiem od 7 miesiecy i po prostu juz czuje ze jestem gotowa na seks z nim, bedzie to moj pierwszy raz wiec czy mozecie poradzic o co zadbac aby wlasnie ten 1 raz był wyjatkowy i niezapomniany ? dla niego to tez bedzie 1 raz, prosze o podpowiedzi :)

Gość wójekstaryhuejk
jeden krzaczek i wpadka gotowa a po ślubie się puszczaj nie teraz małolato zboczona

Gość Alena contortionist
a bardzo się kochacie jesteście czuli przytulacie się rozumiecie itd? wiesz co ja myślę że powinniście potraktować to jak dzień święty. zróbcie sobie jakąś wycieczkę imprezę co tam chcecie żeby podkreślić nastrój czytajcie literaturę erotyczną a potem zróbcie se romantyczną kolację najlepiej przy świecach, ze spokojną i nastrojową muzyką rzecz jasna, a potem cały czas przytulając się i pieszcząc, oczywiście z czułymi słówkami, zbliżajcie się do tego punktu kulminacyjnego.... sama o takim czymś marzę.... pisałam to z myślą o moim wymarzonym mężczyźnie...... powodzenia życzę.

Gość Elizkaaaa1986
Po co rezyserowac ten pierwszy raz?? jak sie kochacie i tak bedzie cudowny.

Gość Katmandu
A u ginekologa bylas?

Gość jeszczedziewica
to jest prawdziwa milosc zarowno z mojej jak i jego strony, miałam przed nim kilku facetow ale do zadnego nic nie czułam tak naprawde. dopiero teraz wiem ze jestem zakochana. ogolnie to znamy sie juz od 4 lat na poczatku bylismy zwykłymi znajomymi pozniej przyjaciolmi az w koncu sie zeszlismy i jestesmy parą.. przez ten czas jak bylismy tylko znajomymi on miał dwie dziewczyny i widziałam jak je traktował oczywiscie z szacunkiem ale jakby trzymał je na dystans czasami wolał spotkac sie z kolegami niz np z tamta dziewczyna gdzies wyjsc. ze mna jest zupelnie inaczej cały czas jest przy mnie, koledzy poszli w odstawke a jak sie spotykamy juz wszyscy razem to i tak cała uwage skupia na mnie, jak w weekend konczy prace o 21 to jedzie godzine przez polowe miasta aby tylko mnie zobaczyc i powiedziec ze kocha. kurcze taka szczesliwa jestem ze juz czuje sie gotowa :)

Gość Alena contortionist
no wo wiesz co ci powiem masz rację, taki chłopak to skarb. ta moja propozycja na 1 raz jest dobra? zaimponowałam pomysłowością i doświadczeniem czy co? no bo wiedz, że jestem jeszcze małą smarkulą, mam 15 lat...

Gość Alena contortionist
ja? jaki?

Gość Alena contortionist
wyślij mi link do tego postu to wyjaśnię o co kaman.

Gość Alena contortionist
aha że popęd seksualny nie dale i żyć? no w sumie co racja to racja. ale to jeszcze nie jest tragedia

Gość Alena contortionist
moge mieć więcej do powiedzenia. ej no moje koleżanki rowieśniczki to juz doswiadczenia maja.tak na marginesie.

Gość Elizkaaaa1986
Juz wierze w te jej 15 lat ;)

popęd jest naturalny. byłem ciekaw kto za tym nickiem się chowa. A pierwszy raz lepiej jest przeżyć na spokojnie bez zbędnej nerwówki

Gość Alena contortionist
oj macie rację....

Gość Alena contortionist
Tak naprawde mam 28 lat. I jestem facetem, ale uczuciowym.

Gość Alena contortionist
kurwa co za podszywy.... zmieniam nick.