Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiek0821

Czy powinna lecieć krew z ropą z dziurki w pępku ?

Polecane posty

Gość Kasiek0821

Cześć ! Mam 14 lat, kolczyk od miesiąca . Na początku wszystko było dobrze przemywałam dziurkę solą tak jak mi w studiu powiedzieli. Goiło się dobrze Od dwóch dni zrobiła mi się gulka koło kolczyka ;/. Leci mi krew z ropa przy każdym schyleniu się. Nie wiem czy tak ma być. Pomóżcie !

Gość Bejter
Idź z tym do lekarza lub studia w którym to robiłaś i wtedy oni Ci powiedzą co powinnaś zrobić.

Gość to ja zajebista ona
nie wiem w jakim studio robiłaś ten kolczyk ale żaden szanujący sie piercer w życiu nie poleci do pielęgnacji kolczyka soli fizjologicznej! Powinnaś od początku przemywać przekłucie albo specjalnym płynem do pielęgnacji piercingu albo octaniseptem.Chyba że nie robiłaś w studio tylko u koleżanki na klatce schodowej.

Gość inglotkaa
w aptece w saszetkach sprzedawana jest masc z antybiotykiem TRiBIIOTIC polecana na takie dolegliwosci. koszt ok 2zl

dlaczego sól nie? sól występuje w organiźmie człowieka i w żaden sposób nie jest szkodliwa. zanim cos napisesz, pomyśl dwa lub trzy razy

Gość to ja zajebista ona
może i nie jest szkodliwa ale w żaden sposób nie działa antybakteryjnie.Sól fizjologiczna ma tylko i wyłącznie działanie nawadniające. Równie dobrze mogłaby sobie przemywać kolczyk wodą mineralną ....ale Ty oczywiście jesteś znawczynią więc co ja tam mogę wiedzieć :P