Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do lesbijekk

Pytania do lesbijek - jesteście na forum ?

Polecane posty

Jak u Was rozpoczęła się przygoda z dziewczynami? Co Was ciągnie do tej samej płci? Jeżeli próbowałyście z facetem to czy to uczucie jest inne do kobiet? Pytam, bo sama chyba się zauroczyłam dziewczyna i nie wiem jak to odróznic... Nie moglabym siebie zaakceptowac w takim wydaniu. Jak Wam sie zyje na codzien? Jak 2 istoty delikatne mogą stworzyc zwiazek?.. facet jest silny, jest roznica pogladow,charakterów,mysle ze to jest intrygujace...a dziewczyny sa przewidywalne...nie chce generalizowac ale moze to taka obrona przed obawa bycia les?

Gość fgthy
podnosze, bo tez jestem ciekawa.

hmm nie wiem czy nie chcecie odpowiadać, czy teraz nikogo nie ma. Jak czytam w tematach to często wypowiadały się lesbijki (chyba że to fama wiec ok:P) o i jeszcze jedno mam... :) kryjecie się z tym? czy wręcz przeciwnie?

up

?

no gdzie wy jestescie??

Gość bet4
też się chyba zauroczyłam w takiej jednej lasce, ale ja to chyba jestem bi. :D

no moze jesteś:) mnie też ciągnie do facetów a teraz odkryłam ze i chyba do dziewczyn :o czuje sie z tym źle.

Gość aha ii ach
a ja po moich doswiadczeniach z facetami stwierdzam, ze chcialabym byc lesbijką, kobiety sa o wiele lepsze w relacjach międzyludzkich. Ale nie jestem, i bardzo z tego powodu mi smutno 😭

Gość fgthy
wiesz, ja mam odwrotnie. faceci bardziej pociagaja mnie do seksu. seks z kobieta wydaje mi sie 'niepelny', jednak zywy penis to jest to ;) natomiast jesli chodzi o zwiazek to wolalabym z kobieta. kobiety sa wrazliwsze, bardziej uczuciowe etc. wydaje mi sie, ze latwiej by mi bylo stworzyc szczesliwy zwiazek z kobieta. uwazam, ze jestem bi. bardzo mi z tym zle, bo chociaz w tej sferze zycia chcialabym byc do konca okreslona a tu znowu to samo, lubie wszystko... ponadto, jestem zauroczona pewna kobieta. nawet mi sie ona nie podoba, ale ciagle o niej mysle, jakby to bylo byc z nia caly czas. o skesie z nia nie mysle. na razie :)

Gość Izabellaa00000
Hej, mam koleżankę ,która jest less. Powiem ,że chciałabym kiedyś spróbować z kobietą..

Gość wachmistrz
a mnie tak ciągnie do kobiet, że aż strach, aż się boję , że w pewnym momencie jedna lub druga powie, spadaj facet, jestem less i kopnie mnie w genitalia :(