LubieDuzoJesc 0 Napisano Listopad 10, 2011 Cześć, mam do was prośbe, mianowicie poszukuję dobrego dokumentu o narkotykach i narkomanach, bardzo mi zależy aby był to polski dokument. Pomóżcie. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joyjoyjoy Napisano Listopad 14, 2011 KIDS, Skazany na bluesa, My dzieci z Dworca ZOO, Requiem dla snu, Wolność jest darem od Boga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marilyn696 0 Napisano Listopad 19, 2011 Joyjoyjoy, umiesz czytać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rolusia krak Napisano Listopad 21, 2011 jest jeszcze taki film jak ' egoisci" nie jest to dokument a dramat obyczajowy - mocny ,rewelacyjny Frycz i Cielecka ,polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemnica_on 0 Napisano Listopad 21, 2011 "Że życie ma sens" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja1983 0 Napisano Listopad 25, 2011 "Że życie ma sens" zdecydowanie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inesines666 Napisano Sierpień 8, 2012 Polecam ,,My, dzieci z dworca ZOO". Mroczna, smutna opowieść. Widziałam to już wiele razy. Ah, jak ja uwielbiam usiąść sobie wieczorkiem i na moim Andrino pooglądać jakiś fajny film albo serial. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach