Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja266

Mata masująca, która wybrać ?

Polecane posty

Gość Maja266

Drogie Panie, Zastanawiam się nad kupnem dla mojego Faceta maty masującej. Dużo podróżuje samochodem dlatego w trasie się mu przyda, zresztą lepiej jak go wymasuje mata niż obca kobieta :) zastanawiam się między : http://matymasujace.net/10-mata-masujaca-9-silnikow-funkcja-podgrzewania-nowosc.html a pomiędzy, http://matymasujace.net/11-mata-masujaca-shiatsu-2011.html Którą z tych dwóch mat byście wybrały ?

Gość nie lubie dusznosci
ja mam podobna jak ta pierwsza tyle, ze z kamieniami po srodku i tez 6 silnikow, fajna jest, lubie ja, ale kupilam ze wzgledu na kase ( kosztowala 165zl z wysylka), ale gdybym miala wiecej kasy to kupilabym ta shiatsu chyba..

Gość Maja266
Ta pierwsza ma 9 silników :) W tej shiatsu są te ruchome rolki ale obie mają podgrzewanie.

Mat z masażem Shiatsu nie można używać podczas jazdy samochodem. W razie wypadku twardy mechanizm masujący w postaci tych kulek może spowodować uszkodzenie kręgosłupa. Dlatego choćby maty masujące Shiatsu uznanej amerykańskiej firmy HoMedics w ogóle nie mają zasilania z gniazda zapalniczki. Tylko maty z masażem wibracyjnym mogą być bezpiecznie stosowane w samochodzie. Wybór różnych mat i profesjonalną poradę można uzyskać w sklepie: http://www.azsklep.pl/maty-do-masazu-c-5.html

Gość bendek_P
Mnie się wygodnie kupowało masażer na prezent ze strony www.ekomedical.pl . Dobra obsługa, bardzo pomocna. Doradzili mi co do konkretnego modelu, bo za bardzo rozeznania nie miałam.

Gość gość
Dla mnie idealnym wyborem była mata Medivon CF-2901, super sprawdza się w samochodzie, przejechała ze mną już wiele kilometrów i nigdy nie narzekałam. Wykonana super techniką i z dobrej jakości materiałów, czyli wygoda, co jest najważniejsze w samochodzie. Serdecznie polecam!

Gość gość
Dziadkowie dostali w tym roku maty masujące, ludzie jacy oni są z tego zadowoleni. Na avans.pl kupowałam je z bratem, masują, grzeją przed tv naprawdę ich to relaksuje wieczorem, także dla seniorów polecam.

Gość Ola1988
lepiej kupi naturalną matę : www.pranamat.com

Gość KarolinaMilewicz
Wytrzymała i prosta w obsłudze mata Quattromed IV S-line spełnia moje oczekiwania i jak do tej pory nie odkryłam w niej jakichś wad. Wszystko co do joty pracuje bez zarzutu. Drugą kupiłam rodzicom i w ich przypadku sprawdza się jeszcze lepiej.