Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _dziewczyna_2345_

CZY TO MA SENS..!!

Polecane posty

Gość _dziewczyna_2345_

Mam pytanie co oznacza, jeśli facet mówi że chciałby być ze mną bo jestem fajna, porządna, ładna a z drugiej strony nie chce mnie zranić?? I sam nie wie co ma zrobić w tej sytuacji.. Dodam, że wcześniej byliśmy razem jakiś miesiąc ale wyszło tak że pokłóciliśmy się i rozstaliśmy się.. nie mieliśmy miesiąc kontaktu ze sobą.. Trzy tygodnie w niedzielę spotkaliśmy się i porozmawialiśmy, ale ta rozmowa była trochę chaotyczna i nic nie ustaliliśmy.. Sam stwierdził, że zachował się nie fair wobec mnie i jak dupek.. Powiedział też że nie chce tracić kontaktu ze mną i że nie chce o mnie zapominać, powiedział również, że nie odzywał się miesiąc bo czekał aż ja napiszę, bo myślał że mi nie zależy a ja myślałam dokładnie tak samo... nie wiem co mam robić, zależy mi na nim, ale on jest taki niezdecydowany, z jego zachowania wynika, że sam nie wie czego chce.. Po spotkaniu pisaliśmy w poniedziałek, we wtorek cisza w środę puściłam mu strzałkę to napisał "co tam" odpisałam mu to napisał "a nic, puściłaś strzałkę, więc napisałem, myślałem że coś się stało" a ja mu odpisałam "tak tylko puściłam strzałkę, nic się nie stało" to już nic nie odpisał mi i do dziś cisza.. Tydzień po spotkaniu w niedzielę wysłałam mu życzenia bo miał imieniny to odpisał tylko jedno słowo "dziękuję".. We Wszystkich Świętych napisałam mu sms "hej, co tam u Ciebie słychać" to mi odpisał "a po cmentarzach jeżdżę"..nawet nie zapytał co tam u Mnie..:( Więc nic mu na to nie odpisałam i od tej pory cisza.. jak myślicie powinnam dać mu czas?? nie pisać do niego??nie narzucać mu się?? czemu na spotkaniu mówił co innego a po zachowaniu wynika zupełnie co innego?? PROSZĘ O JAKIEŚ RADY(!!);((

hmm jeżeli mu zależy to znajdzie do Ciebie drogę i będzie tego kontaktu szukał.

Gość _dziewczyna_2345_
czyli już pierwsza nie pisać??pozostaje mi czekać tak??

Gość _dziewczyna_2345_
ale miał już w sumie dosyć czasu żeby wszystko przemyśleć...

Gość _dziewczyna_2345_
Wypowie się ktoś???

Gość _dziewczyna_2345_
hallo jest tutaj kto!?!?!?

Gość lana del ray wyglada jak karp
DZIEWCZYNO, zostaw frajera. najwyraźniej już się tobą znudził lub nigdy nie interesował zostaw go bo życie stracisz

Gość _dziewczyna_2345_
ale ja tęsknie za nim, zależy mi, ehhh...;(

jak ja to dobrze znam :-/ nie zmusisz go

Gość _dziewczyna_2345_
może sam napiszę hm??

Gość niewierze normalnie nie
wydaje mi się że lepiej jak nie będziesz się nrzucać zacznij żyć swoim życiem a nie jego... faceci to łowcy lubią zdobywać a nie być zdobywani (miałam podobnie tak jak ty i po moim ślubie jak byłam już w ciąży wyznał że był głupi i ślepy i że jeśli zechce odejść od męża on będzie na mnie czekał z otwartymi ramionami i zaakceptuje nawet dziecko) wyśmiałam go bo kapnął się trochę po czasie...

dokładnie. nie ma sensu, im bardziej ty chcesz, tym bardziej on nie chce. niestety tak to działa. też bym wolała żeby to dziewczyny podrywwały facetów. przynajmniej jakieś prawo do inicjatywy ;-)

Gość _dziewczyna_2345_
czyli czekać teraz na jego krok?? nie pisać pierwsza?? dodam też, że on nie wie czy mu zależy bo jak byliśmy w związku to kłóciliśmy się.. ale to ma być zaraz powód że nie wie..

Gość fsgfdd
temu głąbowi na tobie nie zależy a nie ma na tyle odwagi by powiedzieć ci to prosto w twarz. normalny facet, wie do czego służy telefon i nie robi z siebie cioty jak mu zależy na dziewczynie.

Gość banany sa w modzie
dziewczyno! ogarnij się! to nie ma sensu, on cie NIE CHCE tylko jest na tyle głupi ze nie umie ci powiedziec wprost a ty sie łudzisz. mój boże

Gość _dziewczyna_2345_
a ja mam wrażenie, że on by teraz chciał żebym to ja pisała do Niego, starała się itd...

Gość _dziewczyna_2345_
czyli to co na spotkaniu mówił było wszystko bajerowaniem?? nie rozumiem czemu nie potrafił mi powiedzieć prosto w oczy że mu nie zależy, tylko mówił co innego a co innego robi...

Gość niedlapsakielbasa
Szanuj sie,jak mu zalezy to bedzie wszystko robil by z Toba byc...na chwile obecna jakos mu nie zalezy,odpusc

Gość _dziewczyna_2345_
dobrze posłucham Waszych rad..nie będę się poniżała, znam facetów którzy zrobili by dla mnie wszystko..

Gość _dziewczyna_2345_
co ma być to będzie...:) nic na siłę..

Gość _dziewczyna_2345_
Może się jeszcze ktoś wypowie...!!

Gość _dziewczyna_2345_
Ciągnie mnie żeby do Niego napisać, ehhh:(( co robić???

Gość _dziewczyna_2345_
Napiszę ktoś mi coś...??

Gość skoro facet mowi
dziewczynie ze nie chce cie zranic - tzn ze mu nie zalezy :( to jest dupek, od takich typow sie trzymaj z dala jesli nie chcesz cierpiec z pewnoscia cie wykorzysta i porzuci , moge ci poreczyc a ty miej swoja godnosc iszacunek do siebie zeby nie narzucac sie i do tego takiemu frajerowi ,,,,,,,

Gość Mała,
Jeśli tak bardzo tobie na nim zależy to możesz napisać, dowiesz się wtedy czy jest cos jszcze między wami.

Gość _dziewczyna_2345_
to pisać czy nie pisać?? sama już nie wiem:( ale jak pisałam do niego pierwsza to olewawczo odpisywał mi..:(

Gość _dziewczyna_2345_
czemu mnie zawsze ciągnie to takich idiotów, którzy na mnie nie zasługują, ehhh..

Gość Mała,
Możesz spróbować ostatni raz. jeśli nie podejmie rozmowy to po prostu olej go i nigdy więcej się do niego nie odzywaj. Tak będzie dla ciebie najlepiej:)

Gość _dziewczyna_2345_
ale ostatnio pisałam do Niego to nawet nie zapytał co tam u mnie i znów mam pisać, poniżać się. Myślisz że warto??

Gość _dziewczyna_2345_
Myślę, że jakiś szacunek do samej Siebie trzeba mieć, w końcu wyjdę na desperatkę albo pomyśli, że nikt mnie nie chce a tak nie jest, bo mam powodzenie..:D